Welkom bij Visserslatijn Nederland

Nu op Visserslatijn...

Snoeken doe je zo!
Ja, natuurlijk is het mogelijk om brasem met brood te vangen. Oké, u heeft misschien wel eens een snoek met een boilie gevangen. Maar wist u dat u ook met gras, bramen of met gekookte...
Lees meer ...


Leden Login

De eerste keer dat u inlogt, dient u dat twee keer achter elkaar te doen

Account aanmaken

Om in te loggen op deze website, dient u een account aan te maken.

U kunt het gratis account aanmaken op ons forum.

Wachtwoord vergeten

Uw nieuwe wachtwoord wordt per email naar u verzonden.

Letop! Thans buiten gebruik!

Visserslatijn Nederland

Aasbc

Ja, natuurlijk is het mogelijk om brasem met brood te vangen. Oké, u heeft misschien wel eens een snoek met een boilie gevangen. Maar wist u dat u ook met gras, bramen of met gekookte worst karper kunt vangen?

Hieronder vindt u de meest uiteenlopende soorten aas voor diverse zoetwater vissoorten. Probeert het eens, verandering doet eten…toch?

Deel 1: Aardbei, Aardappel, Banaan, Bijenlarven/Bijenmaden, Boilie, Boon, Braam, Brood, Broodkorst, Caster, Discomade, Dood aas, Duivenvoer, Erwt, Frikadel, Gekookte worst, Gras
Deel 2: Hennep, Hondenvoer, Kaas, Kattenvoer, Kers, Kikkererwt, Kippenlever, Kunstaas, Levend aas, Lunchworst, Made, Maïs, Meelworm, Mestpier, Mossel, Muggenlarf
Deel 3: Partikels, Pasta, Peen, Pellets, Pinda, Pluimpje, Pop-up boilie, Roggebrood, Rozijn, Speciaaltje, Spek, Steurkrab, Tijgernoten, Vlieg, Vlierbes, Voermade, Worm, Wortel

Indien er onder het aassoort de link “bereiding” staat, kunt u doorlinken naar de pagina waarop de bereiding staat uitgelegd.

QR Code Business Card