Bij ieder recept krijgt u tips over de vissoort. Wat voor vis is het, hoe kunt u de vis het beste bereiden en de overige benodigde info.
Voor zover bekend krijgt u bij ieder recept een wijntip. Niet iedere wijn smaakt immers bij ieder gerecht even goed. En daarom geven we u betaalbare wijntips bij de gerechten.


 
Mosselen in een saus van pruimtomaat
Verwarm in een ruime pan de helft van de olijfolie en fruit hierin de sjalot en de knoflook tot deze goudbruin zijn.
Voeg de peper toe en de uitgelekte mosselen. Schud de mosselen goed om en blus af met de witte wijn. Dek de pan af en kook de mosselen tot ze net open gaan staan.
Schep de

Lees verder...
Geroosterde langoustines met limoen
Doe de boter, knoflook, sjalotjes en peterselie in een sauspan, laat de boter langzaam smelten en meng de ingr... Lees verder
Langoustines alla Busara
Verhit de 3 el olijfolie in een diepe braadpan. Voeg de knoflook toe en verhit op een gematigde temperatuur, ... Lees verder
Gegrilde langoustines met citroenpartjes
Spoel de langoustines grondig af en snijd daarna elk exemplaar open aan de onderkant met behulp van een scherp... Lees verder
Gevulde eieren met zalm
Zet een pannetje met water op. Breng het water aan de kook. Zodra het water kookt, kun je de eieren voorzichti... Lees verder
Homemade makreel-/eiersalade wraps
Maak de makreel schoon, verwijder alle graatjes en ‘pluk’ de makreel los. Kook de eieren in kokend water i... Lees verder
© Visserslatijn Nederland 2006 -2012
Alle rechten voorbehouden
 
Zoek een recept:
Vissoort:
Soort gerecht: