|
|
|
|
|
Gegrilleerde poon met knoflook en tijm |
|
|
• Hoofdgerecht voor 4 personen personen; 153 kCal |
• Bereidingstijd: |
|
|
|
Ingrediënten: |
|
4 rode ponen 1 theelepel sinaasappelsap 2 teentjes knoflook 1 theelepel gedroogde tijm 1 theelepel zout slaolie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Spoel de vissen onder de koude kraan af en dep ze daarna droog. Wrijf de vis in met sinaasappelsap, de fijngeperste teentjes knoflook, de tijm en het zout. Laat de vis onder de hete grill rondom bruin en gaar worden (7-8 minuten, afhankelijk van de dikte van de vis).
Lekker met knoflooksaus, gebakken aardappelen en sperziebonen.
Met toestemming overgenomen van 'Tijd voor Vis'. |
|
|
Mensen die dit recept bekeken, bekeken ook:
|
|
Pitapuntjes met paling
Snijd de palingfilets diagonaal in stukken. Meng citroensap met mosterd, olie, honing en peper. Sche... Lees verder |
|
Broodje paling
Komkommer in plakjes snijden. In kommetje mayonaise, mosterd en peterselie door elkaar roeren. Pisto... Lees verder |
|
Lunchsalade met haring en bietjes
Klop in een kommetje het citroensap met 2 eetlepels water, de mosterd, de olijfolie en peterselie to... Lees verder |
|
Mediterrane maaltijdsalade met langoustines
Verwarm de oven voor op 175 ËšC. Schep de blokjes brood in een bakblik om met 1 eetlepel olijfolie e... Lees verder |
|
Gegrilde roodbaarsfilet met kruidige couscous
Spoel de roodbaarsfilets af onder koud water en dep ze goed droog. Pers de citroen uit. Bestrijk de ... Lees verder |
|
Garnalencocktail met mango en limoendressing
Schil de mango. Halveer de vrucht, verwijder de pit en verdeel het vruchtvlees in kleine blokjes. Sn... Lees verder |
|
Langoustines alla Busara
Verhit de 3 el olijfolie in een diepe braadpan. Voeg de knoflook toe en verhit op een gematigde tem... Lees verder |
|
|
|
|
|
|
© Visserslatijn Nederland 2006-2012 - Alle rechten voorbehouden |
|
|
| | | | | |