|
|
|
|
|
|
|
• Borrelhapje / Amuse voor 8 personen personen; 90 kCalO |
• Bereidingstijd: |
|
|
|
Ingrediënten: |
|
150 g gerookte palingfilet 1/2 citroen uitgeperst mespuntje mosterd 2 eetlepels olie 1 theelepel honing peper versgemalen 50 g veldsla 1 pitabroodje enkele sprieten bieslook of takjes dille 1/2 sinaasappel schil grof geraspt of in smalle reepjes
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Snijd de palingfilets diagonaal in stukken. Meng citroensap met mosterd, olie, honing en peper. Schep de dressing door de veldsla. Snijd het pitabroodje open in twee helften, rooster ze eventueel, en snijd ze in vieren. Beleg de pitabroodjes met veldsla met daarop palingstukjes, gegarneerd met bieslook en sinaasappelrasp.
Met toestemming overgenomen van 'Tijd voor Vis'. |
|
|
Mensen die dit recept bekeken, bekeken ook:
|
|
Gebakken wijting met kruidige groenten
Wrijf de wijtingen aan de buitenkant en in de buikholte in met wat citroensap, wat zout en versgemal... Lees verder |
|
Tonijnsalade op toast
Laat de tonijn uitlekken en verdeel de tonijn in kleine stukjes. Hak de walnoten grof. Meng de tonij... Lees verder |
|
(Rode) Mul in een pakketje
Verwarm de oven voor op 190 ºC.
Knip 8 stukken vetvrij bakpapier van 20x30 cm. Leg er telkens... Lees verder |
|
Kerriezuurkool- en kabeljauwschotel
Verwarm de oven voor op 200° C.
Schil de aardappels, zet ze op in een laagje koud water met ee... Lees verder |
|
Zeeduivel met gesmolten kruidenboter
Spoel de zeeduivel af onder de koude kraan en laat hem in een vergiet even uitlekken. Leg de zeeduiv... Lees verder |
|
|
|
|
|
|
© Visserslatijn Nederland 2006-2012 - Alle rechten voorbehouden |
|
|
| | | |