|
|
|
|
|
Haringsalade met dille-roomsaus |
|
|
• Lunchgerecht voor 4 personen personen; 130 kCal |
• Bereidingstijd: |
|
|
|
Ingrediënten: |
|
2 zoute haringen 125 ml zure room 1 eetlepel geraspte mierikswortel uit een potje 3 eetlepels verse dille fijngehakt zout peper versgemalen
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Snijd de haringen in dunne reepjes.
Meng in een schaal de zure room met de mierikswortel, dille en zout en peper naar smaak.
Schep de reepjes haring erdoor en laat de salade in de koelkast minstens 1 uur rusten.
Met toestemming overgenomen van 'Tijd voor Vis'. |
|
|
Mensen die dit recept bekeken, bekeken ook:
|
|
Italiaanse mosselpan
Verwijder kapotte mosselen en openstaande mosselen die na een stevige tik niet sluiten. Leg de mosse... Lees verder |
|
Koolvisschotel met knolselderij-zuurkoolpuree
Verwarm de oven voor op 220 C.
Kook de zuurkool in een laagje koud water in 30 minuten gaar. Af... Lees verder |
|
Mediterrane wijtingsoep
Kruis de tomaten in en dompel ze heel even in kokend water. Ontvel de tomaten en snijd de tomaten in... Lees verder |
|
Snoekbaarsfilet met een brandade van gerookte paling, knoflookspinazie en tomatenvinaigrette
Meng de tomatenconcassée met de olie en azijn, breng op smaak met peper en zout. Verwarm deze vinai... Lees verder |
|
Sliptong met ratatouille
Maak de aubergine en courgette schoon en snijd ze in blokjes. Ontvel de tomaten, snijd ze in vieren ... Lees verder |
|
Tortellinisalade met zalm en forel
Kook de broccoliroosjes beetgaar in 4-5 minuten (of 2 minuten in de magnetron, afgedekt op 800 watt)... Lees verder |
|
|
|
|
|
|
© Visserslatijn Nederland 2006-2012 - Alle rechten voorbehouden |
|
|
| | | | |