|
|
|
|
|
|
|
• Borrelhapje / Amuse voor 10 of meer personen personen; 50 kCalO |
• Bereidingstijd: |
|
|
|
Ingrediënten: |
|
1 potje mosselen in ’t zuur 100 g ontbijtspek 1 peer 1 mango cocktailprikkers
|
|
|
|
|
|
|
|
|
De mosselen laten uitlekken en droogdeppen met keukenpapier. Snijd de peer en de mango in dunne reepjes.
De mosselen samen met een reepje peer of mango in een plakje ontbijtspek rollen. De rolletjes vaststeken met een cocktailprikker en rondom kort grillen onder een hete grill, tot ze licht gekleurd zijn. Deze mosselhapjes heet serveren.
Met toestemming overgenomen van 'Tijd voor Vis'. |
|
|
Mensen die dit recept bekeken, bekeken ook:
|
|
Mierikswortelmousse met paling
Week de blaadjes gelatine 5 minuten in ruim koud water. Knijp de blaadjes uit en doe ze met iets voc... Lees verder |
|
Gestoomde kabeljauw op een bedje van groenten
Snijd de filet in twee stukken. Snijd de worteltjes, lente-uitjes en courgettes in luciferdunne reep... Lees verder |
|
Snoekbaarsfilet met een brandade van gerookte paling, knoflookspinazie en tomatenvinaigrette
Meng de tomatenconcassée met de olie en azijn, breng op smaak met peper en zout. Verwarm deze vinai... Lees verder |
|
Tomatencurry met gamba's
Laat de gamba’s eventueel ontdooien, spoel ze met koud water en dep ze droog. Pel de gamba’s en ... Lees verder |
|
Mediterrane wijtingsoep
Kruis de tomaten in en dompel ze heel even in kokend water. Ontvel de tomaten en snijd de tomaten in... Lees verder |
|
Gevulde zalmforel
Boen de sinaasappel schoon en rasp de oranje schil eraf. Pers een halve sinaasappel uit. Roer in een... Lees verder |
|
|
|
|
|
|
© Visserslatijn Nederland 2006-2012 - Alle rechten voorbehouden |
|
|
| | | | |