|
|
|
|
|
|
|
• Lunchgerecht voor 4 personen personen; 350 kCal |
• Bereidingstijd: |
|
|
|
Ingrediënten: |
|
200 g gerookte palingfilets 2 el mayonaise 1 tl geraspte mierikswortel (potje) 4 zachte of harde witte broodjes 8 blaadjes kropsla 2 tomaten 2 el gebakken uitjes 1 el tuinkers
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Meng de mayonaise en de mierikswortel. Snijd de broodjes open en besmeer met de mierikswortelmayonaise.
Beleg de onderste helft van de broodjes met de sla, de tomaat en de palingfilets. Strooi er de uitjes en de tuinkers over en dek af met de bovenste helft van de broodjes.
Met toestemming overgenomen van 'Tijd voor Vis'. |
|
|
Mensen die dit recept bekeken, bekeken ook:
|
|
Griet met paddestoelen en dragon
Spoel de filets af onder koud water en dep ze goed droog. Haal de grietfilets door de bloem en bestr... Lees verder |
|
Roergebakken gamba's met tomaat en bleekselderij
Verwijder de zaadjes uit de peper en snijd de peper in reepjes. Snijd de rode ui in dunne partjes. H... Lees verder |
|
Tilapiaburgers met kruidensaus
Meng in een schaaltje de yoghurt met mayonaise, bieslook en uitjes. Breng het sausje op smaak met zo... Lees verder |
|
Risotto met roergebakken tijgergarnalen
Laat de tijgergarnalen eventueel ontdooien. Pel en snipper de ui. Verwarm 2 eetlepels olijfolie in e... Lees verder |
|
Griet met paddestoelen en dragon
Spoel de filets af onder koud water en dep ze goed droog. Haal de grietfilets door de bloem en bestr... Lees verder |
|
Bruschetta met sardinetapenade en rucola
Verwarm de oven voor tot 220 ºC. Leg de tomaatjes op een bakplaat. Besprenkel ze met 1,5 el olijfol... Lees verder |
|
|
|
|
|
|
© Visserslatijn Nederland 2006-2012 - Alle rechten voorbehouden |
|
|
| | | | |