|
|
|
|
|
Oesters met hoisindressing |
|
|
• Borrelhapje / Amuse voor 4 personen personen; |
• Bereidingstijd: 10 - 20 min |
|
|
|
Ingrediënten: |
|
12 oesters 2 eetlepels oestersaus 2 eetlepels rijstazijn 4 eetlepels olijfolie 1 eetlepel geraspte gember 1 eetlepel rasp van sinaasappel 1 eetlepels fijngesneden rode chilipeper Zout
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Roer oestersaus, rijstazijn en olijfolie door elkaar. Voeg gember, sinaasappelschil en chilipeper toe en breng eventueel op smaak met nog wat zout.
Open de oesters en probeer zo min mogelijk vocht te verliezen. Gooi de bovenste schelp weg en besprenkel met de hoisindressing.
Met toestemming overgenomen van 'Tijd voor Vis'. |
|
|
Mensen die dit recept bekeken, bekeken ook:
|
|
Salade in 'n pot met haring
Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rooster in een droge koekenpan het amandels... Lees verder |
|
Tonijnsalade op toast
Laat de tonijn uitlekken en verdeel de tonijn in kleine stukjes. Hak de walnoten grof. Meng de tonij... Lees verder |
|
Tilapiaburgers met kruidensaus
Meng in een schaaltje de yoghurt met mayonaise, bieslook en uitjes. Breng het sausje op smaak met zo... Lees verder |
|
Gegrilde roodbaarsfilet met kruidige couscous
Spoel de roodbaarsfilets af onder koud water en dep ze goed droog. Pers de citroen uit. Bestrijk de ... Lees verder |
|
Roggebrood met appelsalsa en paling
Snipper 1 geschilde appel en meng er 1 eetlepel citroensap, ½ eetlepel gembersiroop en 1 eetlepel f... Lees verder |
|
Snoekbaarsfilet met een brandade van gerookte paling, knoflookspinazie en tomatenvinaigrette
Meng de tomatenconcassée met de olie en azijn, breng op smaak met peper en zout. Verwarm deze vinai... Lees verder |
|
|
|
|
|
|
© Visserslatijn Nederland 2006-2012 - Alle rechten voorbehouden |
|
|
| | | | |