|
|
|
|
|
|
|
• Borrelhapje / Amuse voor 8 personen personen; |
• Bereidingstijd: 10 - 20 min |
|
|
|
Ingrediënten: |
|
5 eieren 50 gram warm gerookte zalm 2 eetlepels mayonaise 1 eetlepel ketchup snuf dille augurk theelepel kappertjes dille peper zout
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zet een pannetje met water op. Breng het water aan de kook. Zodra het water kookt, kun je de eieren voorzichtig in het water laten zakken. Kook ze in 10 minuten helemaal gaar. Laat de eieren schrikken onder de koude kraan en laat ze vervolgens even afkoelen. Pel de eieren en snij ze in de lengte door de helft. Haal het eigeel uit de eieren en meng dit met de mayonaise, ketchup, peper en zout. Hak de warm gerookte zalm helemaal fijn en meng dit hier ook doorheen. Vul de halve eieren nu met dit mengsel. Versier de eieren met de kappertjes, fijngesneden augurk en een snipper zalm. Bestrooi met dille.
Met toestemming overgenomen van 'Tijd voor Vis'. |
|
|
Mensen die dit recept bekeken, bekeken ook:
|
|
Gebakken wijtingfilet met zilveruitjes en augurk
Hak de augurk fijn. Was en droog de visfilets. Bestrooi deze met een beetje zout en de dille. Wentel... Lees verder |
|
Gebakken scholfilets met hartige appelcompote
Wrijf de scholfilets in met zout en peper en laat ze even liggen. Schil de appels en snijd ze in stu... Lees verder |
|
Franse pistoletjes met garnalensalade
Meng de yoghurt met de halvanaise, het kerriepoeder, het citroensap, de gembersiroop, de bieslook en... Lees verder |
|
Garnalenomelet met tomaat-komkommersalsa
Kruis de vleestomaten in. Leg ze enkele tellen in kokend water. Verwijder de schil en snijd het vruc... Lees verder |
|
|
|
|
|
|
© Visserslatijn Nederland 2006-2012 - Alle rechten voorbehouden |
|
|
| | |