PDA

View Full Version : waarom geeft dit forum nog steeds de wintertijd aan



Gerrit Bakker
19-04-2005, 13:39
Telkens als ik een bericht post dan denk ik he de tijd klopt niet ik heb het al een uur later.
Is dat een kwestie van de server op tijd zetten?
want onderaan staat wel

Alle tijden zijn GTM +1 uur.

suc6

Gerrit Bakker

Piscator
19-04-2005, 14:12
Beste Gerrit,

Kijk eens op supportforum, daar staat een uitleg.

Gr,

Johan


[Gewijzigd door Piscator op 04-19-05 at 01:13 PM]

Vissport
19-04-2005, 21:20
Gerrit

klik op Mijn Profiel.
klik op Forum Opties.
Ga naar Voorkeuren.
Kijk dan bij tijdzone.
Daar staat de mogelijkheid om de tijd te veranderen.
Dat is het.
:)