PDA

View Full Version : Allround roofvis lijntje



JimmY
17-08-2007, 13:14
Ik wil een nieuwe dyneema kopen en ik zit te dneken aan een 28/00 Powerpro.
Maar ik wil niet dat ik 60 verschillende lijntjes moet hebbe vooor trollen,dood aas etc.

Is het wel mogelijk om met 28/00 powerpro alles te doen of moet hij dikker zijn?Of misschien wel een hele andere lijn???:06:


ALvast bedankt!:sombrero:

jasperfeedervlieg
17-08-2007, 13:43
Kzou het niet weten
niet dat je daar veel aan hebt :D

JimmY
18-08-2007, 18:25
Dit topic mag weggehaald worden

Sido
19-08-2007, 13:07
dat wordt niet gedaan ;) als het niet informatief/interesant is zakt het vanzelf weg.

JimmY
19-08-2007, 17:31
Hmmm ik blijf mijn vragen hebben bij de software van dit forum.

Je kunt na een bepaalde tijd neit meer editten.Je kunt je eigen topics neit weghalen/sluiten...:33:

Sido
20-08-2007, 11:57
dat je na een bepaalde tijd niet meer kan editten kan bas denk ik wel aanpassen. (net als tijd tussen een zoekopdracht wat hij al aangepast heeft). Maar dat je je eigen topics niet kunt sluiten/weghalen blijft denk ik zo, anders wordt het 1 grote knoeierij neem ik aan.

Driehoek
20-08-2007, 12:08
"Maar dat je je eigen topics niet kunt sluiten/weghalen blijft denk ik zo, anders wordt het 1 grote knoeierij neem ik aan."

Sluiten weghalen van eigen topics kan voor veel verwarring zorgen...
stel jij antwoord op een vers topic en terwijl jij antwoord aan het typen bent
wordt het oorspronkelijke topic verwijderd...
Tja daar sta je dan met een antwoord die geen hond snapt...
Op andere fora heb ik het ook meegemaakt en geloof me dat is knap frustrerend!

Maar dat je langer de tijd krijgt dat je kunt editten, ben ik ook wel voor!

JimmY
20-08-2007, 13:20
Dat eigen topics verwijderen wwas maar een idee.Dit kunnen moderators enzo ook wel doen.Net zoals van mij nu 3 topics bovenin staan.Het topic dat ik opende met dat dood aas visse,dat heb ik verbeterd en overnieuw geschreven.Dus ik wil dat die weggehaald wordt omdat ik hem niet ken aanpassen.Dan post ik hem later opnieuw maar dan de betere versie.

Driehoek
20-08-2007, 13:28
"omdat ik hem niet ken aanpassen..."

Dat had ik begrepen Jimmy, en ben het ook eens met jou!
Heb je het al aangehaald in het support forum?
Misschien kan of de edit tijd verlengt worden of helemaal geen tijdslimiet meegeven...
Maar goed dat is voor de forummanager en de moderatoren, om te bspreken!
IK zou zeggen stel het voor! als je dat nog niet gedaan hebt!

JimmY
20-08-2007, 14:28
:sombrero:Oeehhhh Ga ik doen:sombrero: