PDA

View Full Version : Delay tijden



Kosmozz
17-01-2010, 22:35
Wat voor mij verbeterd kan worden is de delay tijd die ingevoerd is tussen zoekopdrachten. Deze zou afgeschaft moeten worden of gereduceert moeten worden naar hooguit 2 seconden. Wanneer je nu twee zoekopdrachten achter elkaar uitvoert, door bijvoorbeeld een fout, ben je genoodzaakt om 10 seconden te wachten. Zoiets zou niet moeten kunnen. We leven in het google tijdperk waar iedereen gewend om snelle en vele searches achter elkaar te doen. Vanwaar de belemmering?

The Frisian Viking
17-01-2010, 22:52
Nou daar heb je wel een punt hoor, ik erger mij er ook aan .

lolo
17-01-2010, 23:23
Doorgestuurd naar bas hopelijk kunt hij er wat mee

lolo
17-01-2010, 23:25
Wat voor mij verbeterd kan worden is de delay tijd die ingevoerd is tussen zoekopdrachten. Deze zou afgeschaft moeten worden of gereduceert moeten worden naar hooguit 2 seconden. Wanneer je nu twee zoekopdrachten achter elkaar uitvoert, door bijvoorbeeld een fout, ben je genoodzaakt om 10 seconden te wachten. Zoiets zou niet moeten kunnen. We leven in het google tijdperk waar iedereen gewend om snelle en vele searches achter elkaar te doen. Vanwaar de belemmering?


Stuur even een Pbtje naar Bas toe is wel een goede tip.

janb
18-01-2010, 17:28
Waarom zo'n haast ,in de tijd die je moet wachten, zou je de vraag die je wilde stellen kunnen her overwegen ,en misschien nog beter en nog duidelijker kunnnen formuleren .En nog erger, misschien zou het beter zijn om de vraag helemaal niet testellen .En nog wat een visser die weet toch wat wachten is !!!!!!!!!!!!!!

henkus
18-01-2010, 19:29
Het is denk niet zozeer haast wat het probleem is, maar het iets te fanatiek klikken op de "zoeken" knop.

Als je per ongeluk een keertje te veel klikt denkt het systeem dat je een 2e zoekopdracht geeft en moet je inderdaad 10 seconden wachten, heb ik ook al een paar keer gehad.

het is denk goed te vergelijken met te entousiast aanslaan, missen en 10seconden moeten wachten op een nieuwe aanbeet

Harpie
18-01-2010, 20:25
Haastige spoed is zelden goed.:lmao:

Gr,
Harpie

Forummanager
20-01-2010, 23:30
Heeft met name een technische reden. Ik probeer te voorkomen dat het forum interessant wordt voor kwaadwillende bots en om de performance hoog te houden. Zoeken vergt vrij veel capaciteit omdat de database vrij groot is na al die jaren.

Kosmozz
21-01-2010, 10:02
Ok, maar als het echt problemen geeft, kun je hem altijd nog omhoogschroeven toch?

Forummanager
22-01-2010, 18:38
Ik wil graag voor de problemen blijven. Als de database corrupt raakt, dan moeten we aan de slag met back-ups. Die zijn er, maar kost erg veel tijd en energie om alles weer terug te krijgen.
Die paar seconden moet overheen te komen zijn, toch?