Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

een mooi herstel!!!

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
new posts

 • een mooi herstel!!!

  Geachte redactie,

  In het seizoen 2005 heb een bijzonder herstel van een karper (de grootste van Weth. Slitsvijver) meegemaakt.

  Deze karper ving ik dat jaar voor de eerste keer op 30-05-’05, bij het landen van de vis zag ik direct dat de vis aan beide zijde fors beschadigd was. (Zowel beide flanken als de staartwortel) Ik kon de beschadigingen niet anders verklaren en plaatsen als zijnde schade van het paaien, echter voor mijn beleving wel bijzonder heftige schade.
  Binnen een maand heb ik de vis nog twee keer gevangen. (ongelooflijk natuurlijk, tussen de eerste en de tweede vangst zaten zelfs maar 3 andere vissen

  Opgelucht constateerde ik beide keren dat de vis al herstellende was.
  Na een tijd niet meer aan dit water te hebben vertoefd heb ik het water eind augustus toch nog maar eens bezocht, gelijk de eerste keer aan het water had ik dezelfde karper weer op mijn onthaakmat liggen, inmiddels het vierde treffen van dit seizoen en wat nog belangrijker was; de vis was bijna 100% hersteld van de schade opgelopen in het begin van het seizoen. Ik kon met een gerust hart het water achter me laten, nu ik wist dat de karper weer helemaal de oude was. (zie foto’s)

  Zelf ben ik niet op zoek naar enige aandacht en blijf ook altijd graag op de achtergrond, ik stuur U nu dit beknopte relaas met daarin de foto’s van de vier vangsten.

  Groeten,een karpervisser
  Deze persoon wilde zijn naam niet bekend maken wat wij waarderen maar toch hartelijke dank voor de inzending.  voor de fotos verwijs ik jullie naar de site van de club

  http://www.hsv-de-middenpeel.com/

  http://www.hsv-de-middenpeel.com/ing...20verhalen.htm

  de laatste is een directe link naar het verhaal
  koud???? sex met een ijsbeer da`s pas koud
Working...
X