Beste collega's,
Ik ben beginnend visser,en vroeg me af hou het nou juist in elkaar zit om kempzaad te koken om op de haak te zetten.
Ik heb geprobeerd om een handje vol zaden te weken,en dit voor 24 uur.Daarna water in de pot gedaan,zaadje toegevoegd,en laten koken tot de meeste witte kiemen zichtbaar waren.Ik weet niet wat ik fout deed,maar de hennep was moeilijk om op de haak te zetten,daar hij te zacht was.
Kan er mij aub eens iemand uitleggen hoe het juist in z'n werk gaat?
Mvg.
Ik ben beginnend visser,en vroeg me af hou het nou juist in elkaar zit om kempzaad te koken om op de haak te zetten.
Ik heb geprobeerd om een handje vol zaden te weken,en dit voor 24 uur.Daarna water in de pot gedaan,zaadje toegevoegd,en laten koken tot de meeste witte kiemen zichtbaar waren.Ik weet niet wat ik fout deed,maar de hennep was moeilijk om op de haak te zetten,daar hij te zacht was.
Kan er mij aub eens iemand uitleggen hoe het juist in z'n werk gaat?
Mvg.
Reageer