Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Servermigratie en update afgerond

Collapse
Deze discussie is gesloten
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
new posts

 • Servermigratie en update afgerond

  Vrijdagmiddag rond 16:10 uur hebben we het forum afgesloten en is er een omvangrijke operatie gestart om zowel Visserslatijn.nl als het NHSF te backuppen en over te zetten op een nieuwe server.
  Eveneens zijn DNS servers omgezet en heeft het forum een grote update gehad. De lay-out van het forum is duidelijker geworden, maar nog niet alle (nieuwe) opties zijn vertaald in het Nederlands.
  Daarnaast is er op de achtergrond voor Visserslatijn een geheel nieuwe structuur geplaatst om de op handen zijnde website te kunnen lanceren.

  De werkzaamheden zijn zojuist om 00:30 succesvol afgerond. We zijn geen problemen tegengekomen en zijn er klaar voor om zowel met Visserslatijn en het NHFS weer flink door te groeien.
  In de komende dagen zullen we de herkenbaarheid van het forum (logo) toevoegen en in de komende tijd zullen we enkele nieuwe features inschakelen.

  In het supportforum zal ik een topic openen voor vragen en/of feedback. Ik hoop dat de vernieuwing als positief wordt ervaren, hoewel we vast weer even zullen moeten wennen.
  Veel plezier!

  Groet,
  Bas
  Visserslatijn Nederland
  http://www.visserslatijn.nl
  Sinds 1997...

  Nationaal HengelSportForum
  http://www.hengelsportforum.nl
  Sinds 2001...

Working...
X