Beste sportvisser

covernl.jpg

Lees nu in Beet September vanaf 26 september in de winkel of te bestellen op www.beet.nl/winkel


1 verkleind.jpg
De method feeder, sleutel naar brasem en karper!
Volg het doen en laten van Steve Ringer, een witvisspecialist uit Engeland. Steve vist veel op de Engelse karperputten met de method feeder. Steve vangt bijzonder veel met de method feeder. Hoe, lees dit artikel, kijk naar het filmpje op onze site www.beet.nl. Ren naar de winkel en vissen.


2 klein.jpg
Bakken pakken
De ontwikkelingen rondom hard kunstaas zoals pluggen gaan razendsnel. Nog niet eens zo lang geleden kon je kiezen tussen een plug uit ťťn stuk en een gedeelde plug. Kort erna kwamen de jerkbaits hard opzetten met daarbij de twitchbaits. Vervolgens werden we verrast met swimbaits, pluggen die uit drie, soms vier delen bestaan. Het werd snel duidelijk dat die swimbaits een waardevolle toevoeging waren aan het toch al brede assortiment kunstaas.

12 september SNB roofvisdag
Snoekstudiegroep Nederland en BelgiŽ behartigt al meer dan 25 jaar de belangen van zowel de snoekvisser als de snoek zelf. SNB roofvisdag is een jaarlijks hoogtepunt van saamhorigheid met lezingen, workshops en de aanwezigheid van winkeliers en groothandels.

Patrick Broekhuizen wint tweede Beet Sensas Ebro Challenge
De tweede editie van Beet Sensas Ebro Challenge, gehouden in het Spaanse Riumar, 170 kilometer ten zuiden van Barcelona, bracht meer en zwaardere vis dan vorig jaar. De deelnemers uit BelgiŽ en Nederland streden vijf dagen aan de oever van de rivier de Ebro, op een nieuw stuk achter de camping van Riumar op nauwelijks een kilometer van zee.

Karperbeurs voor het goede doel
In het weekend van 9 en 10 oktober wordt op het Libema Vakantiepark Beekse Bergen een Karperhengelsportbeurs voor Kika gehouden. Deze beurs valt samen met het finaleweekend van de Baron Marine Carp Challenge dat op het meer op het park en langs het Wilhelminakanaal vervist wordt.

De vier seizoenen
Om als karpervisser het gehele jaar door succesvol te zijn, is het van het grootste belang om te kunnen inspelen op de verschillen van de seizoenen. Zo heeft ieder jaargetijde zijn invloed op het gedrag van de karpers.