Weergegeven resultaten: 1 t/m 9 van 9

Discussie: Hoe bouw je elatiek in je topset met een pulla bung?

  1. #1
    Frequent aanwezig Vissertjuh66's schermafbeelding
    Geregistreerd
    02-09-2010
    Locatie
    Deest (Gld)
    Berichten
    157

    Standaard Hoe bouw je elatiek in je topset met een pulla bung?

     
    Hallo allemaal,

    Ik wil graag mijn elastiek vervangen in een topset. Ik had het volgende in gedachte, hollow elastic in combinatie met een pulla bung van preston. Weet iemand hoe ik dat kan doen.

    Gr, Stan

  2. #2
    Frequent aanwezig Vissertjuh66's schermafbeelding
    Geregistreerd
    02-09-2010
    Locatie
    Deest (Gld)
    Berichten
    157

    Standaard

    Ik bedoel hoe ik het hollow elastic in combinatie met een pulla bung in de topset kan bouwen.

  3. #3
    zolang er geen ijs ligt.. jeroenk's schermafbeelding
    Geregistreerd
    27-12-2005
    Locatie
    Oldebroek
    Leeftijd
    33
    Berichten
    1.490

    Standaard

    Hetzelfde als met een normale bung toch?
    En anders kun je het altijd je winkelier vragen.
    Hij kan het je makkelijk uitleggen, aangezien hij alles bij de hand heeft.

  4. #4
    I have a bream! Foxdonut's schermafbeelding
    Geregistreerd
    09-04-2010
    Locatie
    Gro
    Berichten
    1.237

    Standaard

    Als je een preston hengel heb zo ik gewoon die speciale topkit erbij halen die er bij hoort. Het lijkt me nou niet zo verstandig om zelf gaten in je topset te gaan boren om een soort pulla kit te gaan fabriceren.
    Groet,

    Foxdonut


    www.wedstrijdvisser.com

    Alles voor de witvisser en wedstrijdvisser....

  5. #5
    Newbie
    Geregistreerd
    20-11-2008
    Locatie
    bij Kerkrade
    Leeftijd
    50
    Berichten
    9

    Standaard

    Met een Preston Pulla Bung gaat het zonder Boren !

    Ga ens naar http://www.prestoninnovations.co.uk/bungs.php

    Groetjes

    Whisker

  6.    Advertentie




  7. #6
    zolang er geen ijs ligt.. jeroenk's schermafbeelding
    Geregistreerd
    27-12-2005
    Locatie
    Oldebroek
    Leeftijd
    33
    Berichten
    1.490

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Whisker Tournament Bekijk bericht
    Met een Preston Pulla Bung gaat het zonder Boren !

    Ga ens naar http://www.prestoninnovations.co.uk/bungs.php

    Groetjes

    Whisker

    Hij vroeg toch ook om de pulla bung?

    Simpel, ipv de normale bung heb je nu de pulla bung, je voert het elastiek door de bung.
    Vervolgens kraaltje aan het einde knopen, klaar is klara.

    Tijdens het drillen trek je aan het kraaltje om de spanning te veranderen.
    Overigens zie ik bij het normaal vissen (dus niet op karperputten) niet het nut van het systeem.

  8. #7
    I have a bream! Foxdonut's schermafbeelding
    Geregistreerd
    09-04-2010
    Locatie
    Gro
    Berichten
    1.237

    Standaard

    Pardon ik was in de war met het systeem waarbij een gaatje aan de buitenkant zit zodat je hier aan het elastiek kunt trekken. Ik begrijp nu dat je een ander systeem bedoeld, overigens met dezelfde werking
    Groet,

    Foxdonut


    www.wedstrijdvisser.com

    Alles voor de witvisser en wedstrijdvisser....

  9. #8
    zolang er geen ijs ligt.. jeroenk's schermafbeelding
    Geregistreerd
    27-12-2005
    Locatie
    Oldebroek
    Leeftijd
    33
    Berichten
    1.490

    Standaard

    ah ok... nu begrijp ik je reactie. (misschien moet ik beter lezen)
    gevalletje krommunicatie....

  10. #9
    Frequent aanwezig Vissertjuh66's schermafbeelding
    Geregistreerd
    02-09-2010
    Locatie
    Deest (Gld)
    Berichten
    157

    Standaard

    nee je hebt de pulla kit, dat is een topset waar een gaatje in de zijwand van de topset is gemaakt en daar kun je het elastiek doorheen trekken. maar de pulla bung zit achteraan de topset.
    maar bedankt

Favorieten/bladwijzers

Favorieten/bladwijzers

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •