Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste
Weergegeven resultaten: 1 t/m 15 van 18

Discussie: Pagina's openen traag

  1. #1
    Theo de Kreij (van Berner
    Gast

    Standaard

     Villapark Weddermeer
    Sinds een week openen pagina's (niet alleen van het forum) ineens erg traag. Soms duurt het een minuut voordat de pagina is geladen. Ik heb al van alles geprobeerd, maar kan niet vinden hoe het ineens komt. Iemand een idee?? Het lijkt wel of je uren moet wachten :? :? :? :? !@#$ :( :(

  2. #2
    Specimen Hunter
    Geregistreerd
    13-02-2003
    Locatie
    Emmen
    Berichten
    1.005
    Blog berichten
    1

    Standaard

    Theo,

    Verwijder je internet bestanden eens, volgens mij surf jij er heel wat op los.
    Zo veel te meer als daar in komt, zoveel te trager wordt je computer (internet).

    Gr,
    Harpie ;) ;) ;)

  3. #3
    Moderator Eduard's schermafbeelding
    Geregistreerd
    11-08-2004
    Locatie
    Sappemeer
    Leeftijd
    50
    Berichten
    3.278

    Standaard

    Ik weet niet wat voor internet verbindig je hebt, maar het kan ook zijn dat je veel upload, door bv. programma's als kazaa of E-donkey. Dit gaat ook ten koste van je download snelheid.
    Naast hetgeen Harpie schrijft zou je bv. ad aware van lavasoft kunnen downloaden en instaleren. Deze huidt kort gezegd "grote schoonmaak" en zo kun je al je cookies eruit gooien.... scheelt aardig wat in snelheid.
    Het zou natuurlijk ook kunnen liggen aan je provider, onderhoudwerkzaamheden is een veel gehoorde smoes...
    groet,
    Eduard

  4. #4
    Banned
    Geregistreerd
    18-05-2004
    Locatie
    Rijswijk (ZH)
    Leeftijd
    68
    Berichten
    27

    Standaard

    Klopt,
    Ook in Rijswijk hebben we daar last van.
    Volgens Wanadoo zijn ze druk bezig met het verhogen van de snelheid van een aantal abonnementsvormen.
    Dus afwachten is volgens mij de enige remedie.
    Opschonen van cookies en tijdelijke internetbestanden doe ik zowiezo al elke dag.
    Ja, het is wanadoo...... dus veel geduld toegewenst :?
    Groeten Fred.

  5. #5
    Theo de Kreij (van Berner
    Gast

    Standaard

    Yep, wij zijn al sneller geworden deze week met wanadoo. Ik heb de cookies en tijdelijke internet bestanden verwijderd. Ook heb ik Ad aware geinstalleerd. Er stonden 348 spy's op. Ook die heb ik weggehaald. Ben nu weer een stuk sneller, maar nog niet perfect. Bedankt zover.

  6.    Advertentie




  7. #6
    Moderator Eduard's schermafbeelding
    Geregistreerd
    11-08-2004
    Locatie
    Sappemeer
    Leeftijd
    50
    Berichten
    3.278

    Standaard

    Beste Theo,

    heb jij ook kazaa, e-donkey o.i.d. op je computer geÔnstaleerd?
    Zo ja, zet deze eens uit als je op internet surft. Bij mij scheelt het heel veel in snelheid, (alhoewel ik supersnel adsl heb...)
    groet,
    Eduard

  8. #7
    Specimen Hunter Jan Broess's schermafbeelding
    Geregistreerd
    21-09-2003
    Locatie
    Nieuwegein
    Leeftijd
    39
    Berichten
    1.131

    Standaard

    Ook eens aan een computervirus gedacht?

    Dat heeft bij mij ook voor een enorme vertraging van internetverbinding gezorgd. Maar na het verwijderen van besmette bestanden en programma's, bleek de computer weer de oude te zijn.

    Vraag hulp aan computerdeskundigen die je kent. Of als je het zelf bent, kun je een andere, onbesmette computer gebruiken om een antivirusprogramma down te loaden in je floppy om daarna in je besmette computer te scannen.
    Je kunt ook online scanner gebruiken. Probeer www.housecall.antivirus.com

    Ik hoor het graag.
    Succes!

    Grtz Jan
    Greetz,
    Jan Broess

    www.devaartposcar.nl

  9. #8
    Specimen Hunter
    Geregistreerd
    27-09-2003
    Locatie
    haacht
    Leeftijd
    36
    Berichten
    1.496

    Standaard

    Oorspronkelijk geplaatst door Eduard

    Beste Theo,

    heb jij ook kazaa, e-donkey o.i.d. op je computer geÔnstaleerd?
    Zo ja, zet deze eens uit als je op internet surft. Bij mij scheelt het heel veel in snelheid, (alhoewel ik supersnel adsl heb...)
    Kzou die kazaa niet uitzetten maar er gewoon afsmijten. Kazaa is verleden tijd en eens de spyware erop staat krijg je ze er maar moeilijk af. Kheb da ook voorgehad. Al dienen brol gelijk search the web enzo die vertragen je computer en die komen er op door zulke programma's te installeren.
    om mijn visclub te promoten sla ik alles naar de kloten,
    trop commerciale, desolť|studio Baptiste rulez

  10. #9
    Moderator Eduard's schermafbeelding
    Geregistreerd
    11-08-2004
    Locatie
    Sappemeer
    Leeftijd
    50
    Berichten
    3.278

    Standaard

    Da's helemaal waar Warhead, e-donkey eigenlijk ook..... Volgens kenners om mij heen is tegenwoordig Direct Connect het beste... maar ok,ik wilde ook geen reclame maken, het ging er mij alleen om dat dat soort programma's gewoon downloadsnelheid weghalen. :D
    groet,
    Eduard

  11. #10
    Theo de Kreij (van Berner
    Gast

    Standaard

    Omdat mijn systeem nog instabiel was ben ik naar een virus gaan zoeken (bedankt Jan). Er bleek inderdaad een virus op te staan (mhtmlredir.exploit). Na verwijdering klapte echter de hele boel inelkaar. Uit wanhoop heb ik de door Ad-aware verwijderde spyware weer teruggezet. En wat schetst mijn verbazing? Hij doet het weer. Ik snapte er al niet zoveel van, maar nu helemaal niet meer. Maar ja, i'm back!

  12.    Advertentie




  13. #11
    Sportvisser
    Geregistreerd
    31-01-2003
    Locatie
    Leuven
    Leeftijd
    43
    Berichten
    844

    Standaard

    Theo, maar die spyware MOET er ook af...

    Wat klapte in elkaar? Blijkbaar toch ook niet zoveel, want je kon via adaware nog alles terugzetten, dus snap niet wat er net gebeurde...

    Laat adaware nogmaals maar eens alle rommel er af gooien, die spyware doet op termijn meer kwaad dan dat ene virus, geloof me vrij...

  14. #12
    Theo de Kreij (van Berner
    Gast

    Standaard

    Dat denk ik ook Slafes. Maar ik kon geen startbalk meer vinden en mijn iconen op het bureaublad reageerden nergens meer op. En zonder startbalk kon ik niet eens afsluiten. Zou het kunnen zijn dat een of andere spyware zich verbonden had met een belangrijke file waardoor die ook mee verwijderd was?

  15. #13
    Sportvisser
    Geregistreerd
    31-01-2003
    Locatie
    Leuven
    Leeftijd
    43
    Berichten
    844

    Standaard

    Ja, dat kan gebeuren. Heb het ook al voorgehad dat de pc helemaal bevroor na het verwijderen van een virus of spyware, meestal helpt het de pc eens hardhandig uit te schakelen. Bij het herstarten eeft je pc dan meestal weer volijk!

    Is geen garantie dat het werk, maar eens goed vloeken doet ook wonderen! :)

    Ik ga hier nog eens een link geven naar een heel erg goede, VOLLEDIG GRATIS virusscanner. Deze zal ook trojans geen kans geven op je pc, iets waar duurdere pakketten, zoals Norton je helemaal geen bescherming op bieden (te lui? te lomp?)

    Hier is de link: http://www.free-av.com/

  16. #14
    Geniet maar niet met mate lolo's schermafbeelding
    Geregistreerd
    01-05-2003
    Locatie
    Weesp
    Leeftijd
    48
    Berichten
    3.873

    Standaard

    http://beam.to/spybotsd
    Spybot is een proggie die erg en heel secuur is met het verwijderen van spam ,en ook heel goed ik combinatie is met ad aware .
    Wat jullie hadden is inderdaar spyware allemaal rotzooi die met je mee surven terwijl je op het net bent.
    Sucses Gr lolo
    Groetjes
    Johnny

    Match
    Feeder
    Stok

  17. #15
    Moderator Eduard's schermafbeelding
    Geregistreerd
    11-08-2004
    Locatie
    Sappemeer
    Leeftijd
    50
    Berichten
    3.278

    Standaard

    Precies Slafes, die duitsers doen het toch weer goed, en iedere keer een berichtje voor een update enzo... Kan m.i. Norton niet aan tippen! ;)
    groet,
    Eduard

  18.    Advertentie




Soortgelijke discussies

  1. Forum traag
    By Slafes in forum Supportforum
    Reacties: 11
    Laatste bericht: 29-10-2003, 21:55

Favorieten/bladwijzers

Favorieten/bladwijzers

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •