cover 03-2010NLkopie.jpg

De maart uitgave van Beet ligt vanaf 25 februari in de winkels.

Maak kans op één van de vijftig Antares Silk Shock spoelen t.w.v. € 9,95 ga snel naar http://www.beet.nl/cadeauvandemaand en kijk hoe je mee kan doen.

metersnoek330.jpg
Beetbox
Ook deze maand weer leuke reacties ontvangen met brieven en visvangsten uit het hele land. Deze keer Jan-Hendrik Jonkers uit Urk die na 5 jaar zijn 1e metersnoek heeft gevangen of Leo Kroese die in Spanje zijn 1e snoekbaars en snoek heeft gevangen. Kristof Sinnesael uit Roeselare ving een diamantsteur.

Visma330.jpg
Visma Ahoy
Van 25 t/m 28 maart 2010 opent Ahoy Rotterdam de deuren voor de 42ste editie van de grootste hengelsportbeurs van Europa: Visma. Je vindt hier hengelsportmateriaal, visboten, visvakanties in binnen- en buitenland, workshops, heel veel koopjes én een visvijver met meervallen, steuren en goudforellen. Op de stand van uw eigen Beet wordt de naam van het nieuwe roofvisblad onthuld!

Verder:
Vanggarantie in Donegal
Schitterende zeevisserij in Donegal Ierland, mooie tope, skate, poon en pollak. Ook wrakken van duikboten, torpedobootjagers en allerhande schepen uit de 1e en 2e Wereldoorlog zijn hier te bekijken.

Tour Visspel
Beet Shimano Carpconnections Tour-Visspel, in samenwerking met Le Tour de Carpe 2010.

Speedtrollen op winterkastelen
Om veel, maar vooral grote vissen te vangen in de wintermaanden moet je het vaak net even anders doen dan de mensen om je heen en ondanks dat je soms na een halve dag blanken nog steeds niets hebt gevangen is deze tijd niet voor niets geweest.
Voor de doorzetters zijn de beloningen vaak niet mis.

Rijenverslaving
Voor het eerst in je karperbestaan een rijenkarper vangen? Lees in Beet maart hoe een 'rijenverslaving' wordt geboren.