Paling

Snipper 1 geschilde appel en meng er 1 eetlepel citroensap, ┬Ż eetlepel gembersiroop en 1 eetlepel fijngehakte kervel of bieslook door. Snijd de paling in stukjes van 5 cm. Snijd 3 roggebroodjes elk in 3 stukjes en bestrijk ze dun met mayonaise. Leg de plakjes paling erop en schep de appelsalsa erover.


 
Roggebrood met appelsalsa en paling
• Borrelhapje / Amuse voor 4 personen personen; 45 kCalO
• Bereidingstijd:
Ingrediënten:
  • 1 geschilde appel
  • 1 eetlepel citroensap
  • ┬Ż eetlepel gembersiroop
  • 1 eetlepel fijngehakte kervel of bieslook
  • 100 gram paling
  • 3 roggebroodjes
  • mayonaise


  • Snipper 1 geschilde appel en meng er 1 eetlepel citroensap, ┬Ż eetlepel gembersiroop en 1 eetlepel fijngehakte kervel of bieslook door. Snijd de paling in stukjes van 5 cm. Snijd 3 roggebroodjes elk in 3 stukjes en bestrijk ze dun met mayonaise. Leg de plakjes paling erop en schep de appelsalsa erover.

    Met toestemming overgenomen van 'Tijd voor Vis'.

    Mensen die dit recept bekeken, bekeken ook:
    Gegrilde langoustines met citroenpartjes
    Spoel de langoustines grondig af en snijd daarna elk exemplaar open aan de onderkant met behulp van ... Lees verder
    (Rode) Mul in een pakketje
    Verwarm de oven voor op 190 ┬║C.
    Knip 8 stukken vetvrij bakpapier van 20x30 cm. Leg er telkens... Lees verder
    Spaghetti met clams
    Spoel de clams af onder stromend water en laat ze in een vergiet goed uitlekken.
    Verwarm de ol... Lees verder
    Hartige zalmtaart
    Verwarm de oven voor op 180┬║C.
    Laat het blikje zalm uitlekken, verwijder eventuele graatjes e... Lees verder
    Gegrilde groente en ansjovis bruschetta
    Snijd de ciabatta in plakjes van ca 1 cm. Besprenkel met olie en leg een paar minuten in de oven (22... Lees verder
    Massala-tilapiapakketje met wortelsalade
    Verwarm de oven voor op 200 ┬░C. Leg de tilapiafilets op 4 stukken aluminiumfolie of bakpapier. Meng... Lees verder
    Geroosterde langoustines met limoen
    Doe de boter, knoflook, sjalotjes en peterselie in een sauspan, laat de boter langzaam smelten en me... Lees verder
    © Visserslatijn Nederland 2006-2012 - Alle rechten voorbehouden