Paling

Snipper 1 geschilde appel en meng er 1 eetlepel citroensap, ½ eetlepel gembersiroop en 1 eetlepel fijngehakte kervel of bieslook door. Snijd de paling in stukjes van 5 cm. Snijd 3 roggebroodjes elk in 3 stukjes en bestrijk ze dun met mayonaise. Leg de plakjes paling erop en schep de appelsalsa erover.


 
Roggebrood met appelsalsa en paling
• Borrelhapje / Amuse voor 4 personen personen; 45 kCalO
• Bereidingstijd:
Ingrediënten:
  • 1 geschilde appel
  • 1 eetlepel citroensap
  • ½ eetlepel gembersiroop
  • 1 eetlepel fijngehakte kervel of bieslook
  • 100 gram paling
  • 3 roggebroodjes
  • mayonaise


  • Snipper 1 geschilde appel en meng er 1 eetlepel citroensap, ½ eetlepel gembersiroop en 1 eetlepel fijngehakte kervel of bieslook door. Snijd de paling in stukjes van 5 cm. Snijd 3 roggebroodjes elk in 3 stukjes en bestrijk ze dun met mayonaise. Leg de plakjes paling erop en schep de appelsalsa erover.

    Met toestemming overgenomen van 'Tijd voor Vis'.

    Mensen die dit recept bekeken, bekeken ook:
    Risotto met mosselen en garnalen
    Hak de ui zeer fijn. Breng de bouillon tegen de kook aan. Verhit 15 gram boter met de olijfolie en b... Lees verder
    Kabeljauw spread
    Schil de aardappelen en kook ze in weinig water met wat zout gaar. Breng intussen 3 dl water in een ... Lees verder
    Gebakken kabeljauw met Griekse groenten
    Spoel de kabeljauwfilets onder de koude kraan en dep ze droog. Snijd de courgettes in de lengte in v... Lees verder
    Tilapia met gedroogde tomaat en basilicum
    Verwarm de grill voor. Vet het rooster met wat olie in en leg de filets 8-10 minuten onder de grill.... Lees verder
    Roodbaars met schuimige sherrysaus
    Boen de sinaasappel schoon en snijd de oranje schil er dun af. Snijd de helft van de schil in dunne ... Lees verder
    © Visserslatijn Nederland 2006-2012 - Alle rechten voorbehouden