|
|
|
|
|
Roggebrood met appelsalsa en paling |
|
|
• Borrelhapje / Amuse voor 4 personen personen; 45 kCalO |
• Bereidingstijd: |
|
|
|
Ingrediënten: |
|
1 geschilde appel 1 eetlepel citroensap ½ eetlepel gembersiroop 1 eetlepel fijngehakte kervel of bieslook 100 gram paling 3 roggebroodjes mayonaise
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Snipper 1 geschilde appel en meng er 1 eetlepel citroensap, ½ eetlepel gembersiroop en 1 eetlepel fijngehakte kervel of bieslook door. Snijd de paling in stukjes van 5 cm. Snijd 3 roggebroodjes elk in 3 stukjes en bestrijk ze dun met mayonaise. Leg de plakjes paling erop en schep de appelsalsa erover.
Met toestemming overgenomen van 'Tijd voor Vis'. |
|
|
Mensen die dit recept bekeken, bekeken ook:
|
|
Risotto met mosselen en garnalen
Hak de ui zeer fijn. Breng de bouillon tegen de kook aan. Verhit 15 gram boter met de olijfolie en b... Lees verder |
|
Kabeljauw spread
Schil de aardappelen en kook ze in weinig water met wat zout gaar. Breng intussen 3 dl water in een ... Lees verder |
|
Gebakken kabeljauw met Griekse groenten
Spoel de kabeljauwfilets onder de koude kraan en dep ze droog. Snijd de courgettes in de lengte in v... Lees verder |
|
Tilapia met gedroogde tomaat en basilicum
Verwarm de grill voor. Vet het rooster met wat olie in en leg de filets 8-10 minuten onder de grill.... Lees verder |
|
Roodbaars met schuimige sherrysaus
Boen de sinaasappel schoon en snijd de oranje schil er dun af. Snijd de helft van de schil in dunne ... Lees verder |
|
|
|
|
|
|
© Visserslatijn Nederland 2006-2012 - Alle rechten voorbehouden |
|
|
| | | |