|
|
 |
|
 |
Homemade makreel-/eiersalade wraps |
|
 |
• Brunchgerecht voor 4 personen personen; |
• Bereidingstijd: |
|
|
 |
Ingrediënten: |
|
1 gerookte makreel 4 eieren 2 sjalotjes 2 eetlepels kleine zilveruitjes 4 eetlepels mayonaise 1 flinke eetlepel fijngehakte dille vers gemalen peper snufje zout 2 avocado’s 8 kleine wraps 2 limoenen Romaine sla
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
Maak de makreel schoon, verwijder alle graatjes en ‘pluk’ de makreel los. Kook de eieren in kokend water in 8 minuten hard, spoel ze direct koud onder koud stromend water. Pel de eieren, snijd ze in grove stukjes, doe ze samen met de los geplukte makreel, fijngehakte sjalotjes, zilveruitjes, mayonaise en fijngehakte dille in een kom. Roer de makreel-/eiersalade goed door elkaar. Zet afgedekt weg in de koelkast. Maak ondertussen de avocado’s schoon, snijd ze in dunne plakjes en pers er 1 limoen boven uit. Beleg iedere wrap eerst met wat Romaine sla, plakjes avocado en verdeel er dan de makreel-/eiersalade over. Rasp tenslotte nog wat limoenschil er boven en rol de wraps op. Steek ze vast met een prikkertje.
Met toestemming overgenomen van 'Tijd voor Vis'. |
|
|
Mensen die dit recept bekeken, bekeken ook:
|
|
Komkommergranita met haring en wodka
Halveer de komkommer in de lengte en schraap de zaadjes eruit. Snijd de komkommer in kleine blokjes.... Lees verder |
|
Focacciasandwich met tonijnsalade
Bak de focaccia in een voorverwarmde oven af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de toma... Lees verder |
|
Groene salade van avocado met krokante tilapia
Roer in een kommetje 1 eetlepel geraspte sinaasappelschil met de chilipoeder, komijn, oregano, 1 eet... Lees verder |
|
Kruidige sprotjes met wortelmayonaise
Verhit 2 eetlepels olijfolie in een pan. Schep de wortel en knoflook met 3 eetlepels water erdoor en... Lees verder |
|
|
|
|
|
|
© Visserslatijn Nederland 2006-2012 - Alle rechten voorbehouden |
|
|
| | |