|
|
 |
|
 |
Homemade makreel-/eiersalade wraps |
|
 |
• Brunchgerecht voor 4 personen personen; |
• Bereidingstijd: |
|
|
 |
Ingrediënten: |
|
1 gerookte makreel 4 eieren 2 sjalotjes 2 eetlepels kleine zilveruitjes 4 eetlepels mayonaise 1 flinke eetlepel fijngehakte dille vers gemalen peper snufje zout 2 avocado’s 8 kleine wraps 2 limoenen Romaine sla
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
Maak de makreel schoon, verwijder alle graatjes en ‘pluk’ de makreel los. Kook de eieren in kokend water in 8 minuten hard, spoel ze direct koud onder koud stromend water. Pel de eieren, snijd ze in grove stukjes, doe ze samen met de los geplukte makreel, fijngehakte sjalotjes, zilveruitjes, mayonaise en fijngehakte dille in een kom. Roer de makreel-/eiersalade goed door elkaar. Zet afgedekt weg in de koelkast. Maak ondertussen de avocado’s schoon, snijd ze in dunne plakjes en pers er 1 limoen boven uit. Beleg iedere wrap eerst met wat Romaine sla, plakjes avocado en verdeel er dan de makreel-/eiersalade over. Rasp tenslotte nog wat limoenschil er boven en rol de wraps op. Steek ze vast met een prikkertje.
Met toestemming overgenomen van 'Tijd voor Vis'. |
|
|
Mensen die dit recept bekeken, bekeken ook:
|
|
Roggebrood met appelsalsa en paling
Snipper 1 geschilde appel en meng er 1 eetlepel citroensap, ½ eetlepel gembersiroop en 1 eetlepel f... Lees verder |
|
Kibbeling op roergebakken mosterdkool
Leg de koolreepjes in een vergiet en giet er kokend water over. Verhit de wok, voeg de helft van de ... Lees verder |
|
Griet met paddestoelen en dragon
Spoel de filets af onder koud water en dep ze goed droog. Haal de grietfilets door de bloem en bestr... Lees verder |
|
Chinese fondue
De stukjes vis en groenten worden gegaard in hete (vis)bouillon. Je kunt de bouillon zelf maken of b... Lees verder |
|
Garnalencocktail met zelfgemaakte saus
Doe in brede cocktailglazen een blaadje sla. De saus: vermeng de mayonaise met licht geklopte slagro... Lees verder |
|
Gegrilde langoustines met citroenpartjes
Spoel de langoustines grondig af en snijd daarna elk exemplaar open aan de onderkant met behulp van ... Lees verder |
|
(Rode) Mul in een pakketje
Verwarm de oven voor op 190 ºC.
Knip 8 stukken vetvrij bakpapier van 20x30 cm. Leg er telkens... Lees verder |
|
|
|
|
|
|
© Visserslatijn Nederland 2006-2012 - Alle rechten voorbehouden |
|
|
| | | | | |