Paling

Hak de Amsterdamse uien grof. Meng de kwark met de dille, de grofgehakte Amsterdamse uien en voeg zout en peper naar smaak toe. Snijd de puntjes overlangs open. Besmeer de puntjes met de dillekwark en leg op elk 2 blaadjes sla een stukje van de palingfilets. Leg de broodjes in een trommel en zet deze in de picknickmand.


 
Broodje gerookte paling met dillekwark
• Lunchgerecht voor 4 personen personen; 315 kCal
• Bereidingstijd:
Ingrediënten:
  • 200 gram gerookte palingfilet
  • 8 Amsterdamse uitjes
  • 8 eetlepels kwark
  • 2 eetlepels fijngehakte dille
  • 4 zachte witte puntjes
  • 8 blaadjes sla
  • Zout en peper


  • Hak de Amsterdamse uien grof. Meng de kwark met de dille, de grofgehakte Amsterdamse uien en voeg zout en peper naar smaak toe. Snijd de puntjes overlangs open. Besmeer de puntjes met de dillekwark en leg op elk 2 blaadjes sla een stukje van de palingfilets. Leg de broodjes in een trommel en zet deze in de picknickmand.

    Met toestemming overgenomen van 'Tijd voor Vis'.

    Mensen die dit recept bekeken, bekeken ook:
    Langoustines alla Busara
    Verhit de 3 el olijfolie in een diepe braadpan. Voeg de knoflook toe en verhit op een gematigde tem... Lees verder
    Gebakken wijtingfilet met zilveruitjes en augurk
    Hak de augurk fijn. Was en droog de visfilets. Bestrooi deze met een beetje zout en de dille. Wentel... Lees verder
    Gegrilde zeeduivel met een Moorse dipsaus
    Snijd de zeeduivel zoveel mogelijk in gelijke blokjes. Maak een marinade van de droge sherry met oli... Lees verder
    Garnalenomelet met tomaat-komkommersalsa
    Kruis de vleestomaten in. Leg ze enkele tellen in kokend water. Verwijder de schil en snijd het vruc... Lees verder
    Langoustines alla Busara
    Verhit de 3 el olijfolie in een diepe braadpan. Voeg de knoflook toe en verhit op een gematigde tem... Lees verder
    © Visserslatijn Nederland 2006-2012 - Alle rechten voorbehouden