|
|
|
|
|
|
|
• Borrelhapje / Amuse voor 8 personen personen; 170 kCal |
• Bereidingstijd: |
|
|
|
Ingrediënten: |
|
1 blikje tonijn (200 gram) 45 gram gepelde walnoten 150 gram fijngesneden kant-en-klare rauwkost 3 eetlepels fijngehakte peterselie 1 dl Thousand Island dressing 8 witte boterhammen (casinobrood)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laat de tonijn uitlekken en verdeel de tonijn in kleine stukjes. Hak de walnoten grof. Meng de tonijn met de fijngesneden rauwkost, de grofgehakte walnoten, 1 eetlepel peterselie en de helft van de dressing. Rooster de boterhammen in een broodrooster of onder de grill goudbruin. Snijd de korsten van de boterhammen. Snijd elke boterham in 4 driehoekjes. Verdeel het tonijnslaatje over de toastjes. Leg op elk toastje een ½ theelepel dressing en strooi de rest van de peterselie erover en serveer direct.
Wijntip: Alsace Sylvaner, lichte, frisse, fruitige witte wijn.
Met toestemming overgenomen van 'Tijd voor Vis'. |
|
|
Mensen die dit recept bekeken, bekeken ook:
|
|
Homemade makreel-/eiersalade wraps
Maak de makreel schoon, verwijder alle graatjes en ‘pluk’ de makreel los. Kook de eieren in koke... Lees verder |
|
Langoustines alla Busara
Verhit de 3 el olijfolie in een diepe braadpan. Voeg de knoflook toe en verhit op een gematigde tem... Lees verder |
|
Gebakken scholfilets met hartige appelcompote
Wrijf de scholfilets in met zout en peper en laat ze even liggen. Schil de appels en snijd ze in stu... Lees verder |
|
(Rode) Mul in een pakketje
Verwarm de oven voor op 190 ºC.
Knip 8 stukken vetvrij bakpapier van 20x30 cm. Leg er telkens... Lees verder |
|
Indiase kibbeling met roerbakgroenten
Verhit de olie in een wok of ruime braadpan en roerbak hierin als de olie begint te dampen de groent... Lees verder |
|
Marokkaanse couscoussalade met sardines
Doe de couscous in een kom en voeg 2 dl koud water toe. Laat de couscous 15 minuten wellen. Meng het... Lees verder |
|
Spies van grote garnalen en zalm met salsa
Verhit ruim van te voren de grill of steek de barbecue aan. Halveer de paprika’s en verwijder de z... Lees verder |
|
|
|
|
|
|
© Visserslatijn Nederland 2006-2012 - Alle rechten voorbehouden |
|
|
| | | | | |