Hollandse garnaal

Roer de mayonaise, worcestersaus, tabasco, ciderazijn, suiker, melk en een snuifje zout goed tot een homogene dressing. Meng de groenten met de groene kruiden en de dressing. Breng op smaak met peper, zout en koriander van de molen. Schik op een bord met de garnalen en werk af met balsamicoazijn.


 
Hollandse garnalen met tuinkruiden en groentjes
• Voorgerecht voor personen;
• Bereidingstijd:
Ingrediënten:
  • 250 g Hollandse garnalen
  • 2 tomaten in blokjes gesneden
  • 2 el gedopte erwten
  • 2 el tuinbonen
  • 2 el gekookte, gesneden groene boontjes
  • 4 el gesneden tuinkruiden (bieslook, kervel, basilicum, dragon, dille…)
  • 2 el mayonaise
  • ½ kl worcestersaus
  • 3 druppels tabasco
  • ½ kl ciderazijn
  • een snuifje suiker
  • 4 el melk
  • peper, zout en koriander van de molen
  • balsamicoazijn


  • Roer de mayonaise, worcestersaus, tabasco, ciderazijn, suiker, melk en een snuifje zout goed tot een homogene dressing. Meng de groenten met de groene kruiden en de dressing. Breng op smaak met peper, zout en koriander van de molen. Schik op een bord met de garnalen en werk af met balsamicoazijn.

    Met toestemming overgenomen van 'Tijd voor Vis'.

    Mensen die dit recept bekeken, bekeken ook:
    Zomerse salade met Hollandse garnalen
    Spoel de garnalen in een zeef onder stromend water en laat ze goed uitlekken. Meng de garnalen in ee... Lees verder
    Wraphapje met garnalensalade
    Meng de garnalen met 2 eetlepels fijngeknipte bieslook (vers of diepvries van Darégal), 2 gedroogde... Lees verder
    Vispakketjes van de barbecue
    Verdeel op 4 dubbele vellen aluminiumfolie (30 x 30 cm.) de wortel en de prei, schik daarop de in bl... Lees verder
    Gegrilde zalmfilets met brede lintpasta en spinazie
    Snijd de ui fijn. Dep de zalmfilets goed droog. Bestrijk de zalmfilets met olie en laat ze minstens ... Lees verder
    Tonijnsalade op toast
    Laat de tonijn uitlekken en verdeel de tonijn in kleine stukjes. Hak de walnoten grof. Meng de tonij... Lees verder
    Zeevruchtenpaella
    Verhit de visbouillon met de wijn op middelhoog vuur en houd warm tot gebruik.
    Verhit de olijf... Lees verder
    © Visserslatijn Nederland 2006-2012 - Alle rechten voorbehouden