Welkom bij Visserslatijn Nederland

Nu op Visserslatijn...

1800 kg spiegelkarper uitgezet
Regelmatig worden we aangesproken over hoe Visserslatijn Nederland is ontstaan, wie achter de site zitten en dat het lijkt alsof we onafhankelijk zijn. Wij hebben gemeend om u een kijkje in de keuken van Visserslatijn...
Lees meer ...


Leden Login

De eerste keer dat u inlogt, dient u dat twee keer achter elkaar te doen

Account aanmaken

Om in te loggen op deze website, dient u een account aan te maken.

U kunt het gratis account aanmaken op ons forum.

Wachtwoord vergeten

Uw nieuwe wachtwoord wordt per email naar u verzonden.

Letop! Thans buiten gebruik!

Visserslatijn Nederland

Over ons

Regelmatig worden we aangesproken over hoe Visserslatijn Nederland is ontstaan, wie achter de site zitten en dat het lijkt alsof we onafhankelijk zijn.
Wij hebben gemeend om u een kijkje in de keuken van Visserslatijn Nederland te geven. Aangenaam kennis te maken!

De website
Visserslatijn Nederland is één van de grootste en meest informatieve hengelsportsites van Nederland en België. Met maandelijks duizenden unieke bezoekers en dat aantal stijgt nog dagelijks. En het leuke is, die bezoekers zijn grotendeels ook nog eens mensen zoals u en wij… hengelsportliefhebbers.

Visserslatijn Nederland is in 1997 begonnen als een eenvoudige homepage. Al snel bleek dat we in een groeiende behoefte voorzagen. We zijn ons dan ook gaan ontwikkelen tot een onafhankelijke hengelsportsite, die zich van anderen onderscheidt door de nadruk te leggen op relevante informatie, hengelsportplezier en sportiviteit. De ondernemingsvorm achter Visserslatijn Nederland betroft een eenmansbedrijfje, handelend vanuit Albrandswaard (ZH), maar is sinds 2010 ondergebracht in de AtWorX Media Group BV. Al onze internetprojecten zijn onderdeel van deze BV.
Visserslatijn Nederland maakt gebruik van diverse vrijwilligers en freelance medewerkers.

Op de achtergrond bij Visserslatijn Nederland
Veel internetsites worden op de achtergrond gesponsord door bedrijven of instellingen. Hoe zit dat nu met Visserslatijn Nederland?
Om maar direct met de deur in huis te vallen; Visserslatijn Nederland is volledig onafhankelijk. De site wordt niet gesponsord door één of meerdere bedrijven. Wel zult u advertenties of advertorials op de website kunnen aantreffen. Dit is slechts om inkomsten te genereren om de website online te houden.
Wij vinden het belangrijk om onafhankelijk te zijn, omdat we ieder product, iedere fabrikant/leverancier of iedere website willen kunnen bespreken, zonder daarbij aan belangenverstrengeling te moeten hoeven denken.
Wij staan bekend als een open en eerlijke site. En dat willen we graag zo houden.

De samenwerkingen van Visserslatijn Nederland
Uiteraard werkt Visserslatijn Nederland soms in meer of mindere mate samen met sites of bedrijven.
Een voorbeeld van onze samenwerking met andere bedrijven was ook de samenwerking met een hengelsportfirma. Dit bedrijf was mede-sponsor van het Team Visserslatijn.NL. Deze samenwerking werd tussen beide partijen duidelijk besproken. Onderdeel hiervan was tevens de onafhankelijkheid van Visserslatijn Nederland. U ziet; ondanks dat wij openstaan voor vormen van samenwerking, houden wij onze onafhankelijkheid telkens geborgd.

QR Code Business Card