Welkom bij Visserslatijn Nederland

Nu op Visserslatijn...

Grootste karper ter wereld [video]
Op het gebied van software zijn er diverse gerelateerde programma’s. Logboeken om uw vangsten bij te houden, visspelletjes voor op de PC, screensavers, desktopimages en losstaande programmaatjes. Visserslatijn Nederland neemt geregeld zo’n stukje software onder...
Lees meer ...


Leden Login

De eerste keer dat u inlogt, dient u dat twee keer achter elkaar te doen

Account aanmaken

Om in te loggen op deze website, dient u een account aan te maken.

U kunt het gratis account aanmaken op ons forum.

Wachtwoord vergeten

Uw nieuwe wachtwoord wordt per email naar u verzonden.

Letop! Thans buiten gebruik!

Visserslatijn Nederland

Software

HengelsportsoftwareOp het gebied van software zijn er diverse gerelateerde programma’s. Logboeken om uw vangsten bij te houden, visspelletjes voor op de PC, screensavers, desktopimages en losstaande programmaatjes.
Visserslatijn Nederland neemt geregeld zo’n stukje software onder handen. We testen het programma voor u en geven u een heldere en objectieve recensie.

Diverse onderdelen van de programma’s worden vervolgens met cijfers gewaardeerd. Zo kunt u snel zien of het de moeite waard is om het programma te downloaden of aan te schaffen. Een totaaloverzicht vindt u in het klassement.

Tot slot laten van we tijd tot tijd de ontwikkelaars van de programma’s aan het woord. Want het is natuurlijk reuze interessant om te weten hoe zo’n programma tot stand is gekomen.

Heeft u tips voor hengelsportgerelateerde software of heeft u zelf software ontwikkeld? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

QR Code Business Card