Welkom bij Visserslatijn Nederland

Nu op Visserslatijn...

Italiaanse WK forellen dobbers
Als het gaat om campings, parken of vakantieverblijven heeft ons koele kikkerlandje prachtige locaties voor u in petto. Visserslatijn Nederland beveelt u daarom de navolgende binnenlandse visvakantiemogelijkheden aan.   Bungalowpark De Vlietlanden Welke sportvisser droomt...
Lees meer ...


Leden Login

De eerste keer dat u inlogt, dient u dat twee keer achter elkaar te doen

Account aanmaken

Om in te loggen op deze website, dient u een account aan te maken.

U kunt het gratis account aanmaken op ons forum.

Wachtwoord vergeten

Uw nieuwe wachtwoord wordt per email naar u verzonden.

Letop! Thans buiten gebruik!

Visserslatijn Nederland

Nederland

Visvakantie NederlandAls het gaat om campings, parken of vakantieverblijven heeft ons koele kikkerlandje prachtige locaties voor u in petto.
Visserslatijn Nederland beveelt u daarom de navolgende binnenlandse visvakantiemogelijkheden aan.

 

Bungalowpark De Vlietlanden
Welke sportvisser droomt er niet van, om zo vanuit een riante bungalow een hengeltje uit te gooien in een visrijk polderwater, of met twee stappen in een klaarliggende boot te stappen om een eigen visavontuur op te zoeken.
In het mooie poldergebied van Westfriesland vinden sportvissers een overdaad aan goed en gezond viswater. Honderden kilometers gemakkelijk bereikbare kanalen en vaarten en vele meertjes en plassen, veelal omzoomd met brede rietkragen. In samenwerking met de bekende hengelsportjournalist Jan Eggers – die dit gebied als zijn broekzak kent – is in dit visrijke gebied een speciaal visarrangement samengesteld, door sportvissers voor sportvissers. Een arrangement met vele mogelijkheden en extra’s.

 

Villapark Weddermeer
Dit schitterende en complete familiepark is gelegen in het plaatsje Wedde, in het prachtige natuurgebied Westerwolde. Het gebied bevat bos, heidevelden en waterpartijen en vormt een goede uitvalsbasis voor fiets-, wandel-, kano- en hengelsportliefhebbers. Op slechts tien autominuten van Wedde bevindt u zich in toeristisch Duitsland of bezoekt u de gezellige stad Winschoten.
Aangezien vrijwel elke villa een eigen visvlonder aan het visrijke water heeft, is Villapark Weddermeer uitstekend geschikt voor hengelsporters. Er zijn volop faciliteiten en in het paviljoen worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Tijdens schoolvakanties biedt het park een recreatieprogramma aan. Het park bevindt zich in een natuurlijke omgeving met volop rust en ruimte. De omgeving is uitstekend geschikt voor het maken van wandel- en fietstochten op een van de vele routes.

QR Code Business Card