Welkom bij Visserslatijn Nederland

Nu op Visserslatijn...

Zeelt
Prachtige krachtige zeelt. Na een flauwe aanbeet kreeg ik een harde wegloper naar links. Ik dacht dat het een voorn was die wat flauw aanbeet maar mn complete topelastiek kwam eruit en begon te zingen!!...
Lees meer ...


Leden Login

De eerste keer dat u inlogt, dient u dat twee keer achter elkaar te doen

Account aanmaken

Om in te loggen op deze website, dient u een account aan te maken.

U kunt het gratis account aanmaken op ons forum.

Wachtwoord vergeten

Uw nieuwe wachtwoord wordt per email naar u verzonden.

Letop! Thans buiten gebruik!

Visserslatijn Nederland

Aasbc

Ja, natuurlijk is het mogelijk om brasem met brood te vangen. Oké, u heeft misschien wel eens een snoek met een boilie gevangen. Maar wist u dat u ook met gras, bramen of met gekookte worst karper kunt vangen?

Hieronder vindt u de meest uiteenlopende soorten aas voor diverse zoetwater vissoorten. Probeert het eens, verandering doet eten…toch?

Deel 1: Aardbei, Aardappel, Banaan, Bijenlarven/Bijenmaden, Boilie, Boon, Braam, Brood, Broodkorst, Caster, Discomade, Dood aas, Duivenvoer, Erwt, Frikadel, Gekookte worst, Gras
Deel 2: Hennep, Hondenvoer, Kaas, Kattenvoer, Kers, Kikkererwt, Kippenlever, Kunstaas, Levend aas, Lunchworst, Made, Maïs, Meelworm, Mestpier, Mossel, Muggenlarf
Deel 3: Partikels, Pasta, Peen, Pellets, Pinda, Pluimpje, Pop-up boilie, Roggebrood, Rozijn, Speciaaltje, Spek, Steurkrab, Tijgernoten, Vlieg, Vlierbes, Voermade, Worm, Wortel

Indien er onder het aassoort de link “bereiding” staat, kunt u doorlinken naar de pagina waarop de bereiding staat uitgelegd.

QR Code Business Card