Welkom bij Visserslatijn Nederland

Nu op Visserslatijn...

Zeelt
Gorinchem – Paladin Nederland presenteert in het voorjaar van 2012 een aanvulling op het eigen forellenprogramma: Italiaanse WK dobbers. Deze forellen dobbers werden bij de laatste Wereldkampioenschappen in Italie gebruikt. Het zijn originele precisiedobbers van...
Lees meer ...


Leden Login

De eerste keer dat u inlogt, dient u dat twee keer achter elkaar te doen

Account aanmaken

Om in te loggen op deze website, dient u een account aan te maken.

U kunt het gratis account aanmaken op ons forum.

Wachtwoord vergeten

Uw nieuwe wachtwoord wordt per email naar u verzonden.

Letop! Thans buiten gebruik!

Visserslatijn Nederland

Italiaanse WK forellen dobbers

Gorinchem – Paladin Nederland presenteert in het voorjaar van 2012 een aanvulling op het eigen forellenprogramma: Italiaanse WK dobbers.

Deze forellen dobbers werden bij de laatste Wereldkampioenschappen in Italie gebruikt. Het zijn originele precisiedobbers van een hoge kwaliteit en gemaakt van een speciaal soort balsahout met de hoogst verkrijgbare dichtheid. Meerdere lak coatings bieden de dobbers én de kleuren maximale bescherming tegen invloeden van buitenaf.

paladin WK forellendobberEr zijn dobbers in verschillende gewichtsklassen en met verschillende antenne lengten. Speciaal voor forellenvijvers, voor zoetwater en het forelvissen op zee. Er zijn sterk getailleerde dobbers voor de beste beetregistratie, maar ook voorgelode sleepdobbers en dobbers  voor het werpen/vissen op grotere afstanden. Speciaal ontwikkelde dobbers voorzien van een kniklicht of wartel en dobbers met weinig weerstand, geschikt voor zowel actief als passief forelvissen met zowel horizontale als verticale aasaanbieding. Kortom: voor iedere forelvisser wat wils!

De dobbers zijn vanaf januari verkrijgbaar via PALADIN Nederland.

Reacties zijn niet toegestaan

QR Code Business Card