Welkom bij Visserslatijn Nederland

Nu op Visserslatijn...

Brasem
De Nederlander brengt maandelijks gemiddeld tientallen uren door in de auto. Onderweg naar het werk, naar huis, een belangrijke afspraak of een leuke gebeurtenis, kunnen we in de auto onszelf zijn. Voor een nieuw human-interest...
Lees meer ...


Leden Login

De eerste keer dat u inlogt, dient u dat twee keer achter elkaar te doen

Account aanmaken

Om in te loggen op deze website, dient u een account aan te maken.

U kunt het gratis account aanmaken op ons forum.

Wachtwoord vergeten

Uw nieuwe wachtwoord wordt per email naar u verzonden.

Letop! Thans buiten gebruik!

Visserslatijn Nederland

RTL zoekt de visser in de auto

De Nederlander brengt maandelijks gemiddeld tientallen uren door in de auto. Onderweg naar het werk, naar huis, een belangrijke afspraak of een leuke gebeurtenis, kunnen we in de auto onszelf zijn.

RTL4Voor een nieuw human-interest televisieprogramma voor RTL 4 zijn wij op zoek naar verhalen van gewone Nederlanders. In het primetime TV-programma volgen we mensen in de auto onderweg naar mooie, belangrijke en spannende gebeurtenissen in het leven. We zien wat er in de auto gebeurt en waar in de auto over wordt gesproken en krijgen zo een kijkje in het leven van de mensen. We maken voor dit programma alleen opnames in de auto van- en naar de gebeurtenis, niet op de vislocatie zelf.

We willen graag de visser die passievol vertelt over de mooiste, grootste en sterkste vis die hij ooit heeft gevangen. Zodat er mooie verhalen ontstaan over vissen en de personen die deze sport beoefenen. Voor het programma mag dit uitje ook gewoon een korte middag vissen zijn.

Bent of kent u iemand die binnenkort gaat vissen op een favoriete visstek ? En lijkt het u leuk om tijdens deze autorit gevolgd te worden voor een nieuw televisieprogramma? Stuur dan een mail naar nederlandindeauto@eyeworks.tv met uw contactgegevens en een toelichting op uw afspraak.

eyeworks

Reacties zijn niet toegestaan

QR Code Business Card