Welkom bij Visserslatijn Nederland

Nu op Visserslatijn...

Barbeel
Vanaf vandaag kunnen hengelsporters, hengelsportverenigingen en gemeentebesturen hun gemeente weer nomineren voor de verkiezing ‘Hengelsporthoofdstad van het jaar’. Het initiatief wordt gepresenteerd door Visma en wordt ondersteund door Sportvisserij Nederland, de belangenorganisatie van de sportvisserij...
Lees meer ...


Leden Login

De eerste keer dat u inlogt, dient u dat twee keer achter elkaar te doen

Account aanmaken

Om in te loggen op deze website, dient u een account aan te maken.

U kunt het gratis account aanmaken op ons forum.

Wachtwoord vergeten

Uw nieuwe wachtwoord wordt per email naar u verzonden.

Letop! Thans buiten gebruik!

Visserslatijn Nederland

VISMA zoekt hengelsporthoofdstad van 2013

Vanaf vandaag kunnen hengelsporters, hengelsportverenigingen en gemeentebesturen hun gemeente weer nomineren voor de verkiezing ‘Hengelsporthoofdstad van het jaar’. Het initiatief wordt gepresenteerd door Visma en wordt ondersteund door Sportvisserij Nederland, de belangenorganisatie van de sportvisserij in Nederland. Het doel van de verkiezing is het in kaart brengen van de gemeente met de beste hengelsportvoorzieningen in Nederland.  Na succesvolle edities in 2011 en 2012 keert de verkiezing dit jaar terug en gaat Visma wederom op zoek naar de beste hengelsportlocaties in Nederland.

Beeldmerk_HengelsporthoofdstadIn 2012 werd Rotterdam, in navolging van Hoogezand-Sappemeer, bekroond tot Hengelsporthoofdstad van het jaar. Beursmanager Erika Bronkhorst van Ahoy Rotterdam: “Eén van de doelstellingen van Visma is het promoten van de hengelsport in Nederland. Voorgaande jaren heeft de verkiezing een stevige impuls gegeven aan het imago van de hengelsport in de genomineerde gemeenten. Voor Rotterdam was het afgelopen jaar een succesvol hengelsportjaar met o.a. de fotoverkiezing “beste Visstekkie”, een streetfishingcompetitie en visles aan kinderen. Het versterkt ook de verhoudingen tussen de gemeenten en de hengelsportverenigingen. Uiteindelijk is het doel om samen met alle hengelsporters in Nederland deze mooie sport op de kaart te zetten.”

Actievoorwaarden
Om een gemeente te kunnen nomineren dient een aantal vragen beantwoord te worden over onder andere hengelsportvoorzieningen, vispassen, visstand en de diversiteit van vis in de wateren binnen de gemeente. Daarnaast wordt iedere deelnemer gevraagd om een extra motivatie waarom zijn of haar gemeente dit jaar moet winnen. Vanaf vandaag kan iedereen via www.visma.nl/hengelsporthoofdstad zijn favoriete gemeente nomineren. De gemeente die de meeste stemmen en de beste beoordeling krijgt maakt kans op de titel!

De nominatieronde sluit op 31 januari 2013. Op basis van de gegeven antwoorden wordt een top drie van beste hengelsportgemeenten samengesteld. Uiteindelijke bepalen de hengelsporters in Nederland gezamenlijk welke gemeente uit de top 3 de titel verdient! Op vrijdagavond 1 maart 2013, de eerste beursdag van Visma, wordt de winnaar bekendgemaakt.

Visma 2013
De 45e editie van de grootste en meest complete hengelsportbeurs in Nederland vindt plaats op 1, 2 en 3 maart in Ahoy Rotterdam. Ruim 80 exposanten in de categorieën groothandel, detaillist, boten en toerisme presenteren hun nieuwste hengelsportaanbod aan circa 19.000  hengelsporters. Daarnaast vinden er vele activiteiten plaats, voor zowel fanatieke als recreatieve vissers. Kaarten zijn met korting te bestellen via www.visma.nl of op beursdagen tegen het normale tarief te koop bij de kassa van Ahoy Rotterdam. Openingstijden: vrijdag 1 maart van 10.00 – 22.00 uur, zaterdag 2 maart en zondag 3 maart van 10.00 – 17.00 uur.

Bron: Persbericht

Reacties zijn niet toegestaan

QR Code Business Card