Welkom bij Visserslatijn Nederland

Nu op Visserslatijn...

Hoe wordt een dobber gemaakt?
Ik heb vandaag mijn Brasem PR 2 keer verbeterd, vanmorgen vroeg gevangen in de Broekvrijver, Hengelo (OV) op een Sensas 14mm Halibut pellet met de method feeder. De eerste was 61cm en 3100Gr, de 2e...
Lees meer ...


Leden Login

De eerste keer dat u inlogt, dient u dat twee keer achter elkaar te doen

Account aanmaken

Om in te loggen op deze website, dient u een account aan te maken.

U kunt het gratis account aanmaken op ons forum.

Wachtwoord vergeten

Uw nieuwe wachtwoord wordt per email naar u verzonden.

Letop! Thans buiten gebruik!

Visserslatijn Nederland

Brasem

Ik heb vandaag mijn Brasem PR 2 keer verbeterd, vanmorgen vroeg gevangen in de Broekvrijver, Hengelo (OV) op een Sensas 14mm Halibut pellet met de method feeder.

De eerste was 61cm en 3100Gr, de 2e was 63.5cm en 3400Gr. Geen echte zwaargewichten, maar zeker wel mooie grote vissen…

Reacties zijn niet toegestaan

QR Code Business Card