Welkom bij Visserslatijn Nederland

Nu op Visserslatijn...

KarperXL, nieuwe karperwebshop
Van 11 t/m 13 november 20 11 staan de Utrechtse Veemarkthallen weer bol van de hengelsport tijdens de tiende editie van de Hengelsport- en Visbotenbeurs. De Hengelsport- en Visbotenbeurs in Utrecht is een driedaags evenement...
Lees meer ...


Leden Login

De eerste keer dat u inlogt, dient u dat twee keer achter elkaar te doen

Account aanmaken

Om in te loggen op deze website, dient u een account aan te maken.

U kunt het gratis account aanmaken op ons forum.

Wachtwoord vergeten

Uw nieuwe wachtwoord wordt per email naar u verzonden.

Letop! Thans buiten gebruik!

Visserslatijn Nederland

Hengelsport- en Visbotenbeurs 2011

Van 11 t/m 13 november 20 11 staan de Utrechtse Veemarkthallen weer bol van de hengelsport tijdens de tiende editie van de Hengelsport- en Visbotenbeurs.

De Hengelsport- en Visbotenbeurs in Utrecht is een driedaags evenement dat vele bezoekers – jong en oud – trekt. In 2010 kwamen meer dan 14.000 mensen een kijkje nemen. De mix van nieuwe producten, theorie en praktijk, voorlichting, bijzondere en spectaculaire acties, horeca en de sfeervolle entourage van de Veemarkthallen, vormt de basis van het succes van de beurs.
HSBUtrecht2011
Vorig jaar is het bezoekersaantal van de Hengelsport- en Visbotenbeurs opnieuw toegenomen en dit jaar zal het niet anders zijn. Het sportvissen is populairder dan ooit en interesse voor deze sport blijft groeien. Dit jaar viert de Hengelsport- en Visbotenbeurs haar 10e verjaardag en de reputatie van ‘één van de grootste hengelsportbeurzen in Europa’ zal wederom worden bewezen. Als vanouds wordt er aandacht besteed aan een variatie van producten. Al het denkbare en natuurlijk de laatste trends op het gebied van hengels en molens, elektronica, visboten, buitenboordmotoren en visreizen passeren de revue. Daarnaast kan de bezoeker interessante lezingen, voorlichtingen en demonstraties bijwonen.

Openingstijden
Vrijdag 11 november 2011 van 10:00 uur tot 17:00 uur
Zaterdag 12 november 2011 van 10:00 uur tot 17:00 uur
Zondag 12 november 2011 van 10:00 uur tot 17:00 uur

Entreeprijzen
Volwassenen: € 11,00 bij de kassa
Kinderen t/m 12 jaar gratis
Parkeren is gratis!

Reacties zijn niet toegestaan

QR Code Business Card