Welkom bij Visserslatijn Nederland

Nu op Visserslatijn...

Vissen op de Amazone: Piranha!
Karper XL breidt het assortiment momenteel flink uit. Door nieuwe samenwerkingen met diverse leveranciers (waaronder Baitzone en K-Karp) zijn er flink wat producten bijgekomen. De nieuwe producten van Baitzone en K-Karp zijn op dit moment...
Lees meer ...


Leden Login

De eerste keer dat u inlogt, dient u dat twee keer achter elkaar te doen

Account aanmaken

Om in te loggen op deze website, dient u een account aan te maken.

U kunt het gratis account aanmaken op ons forum.

Wachtwoord vergeten

Uw nieuwe wachtwoord wordt per email naar u verzonden.

Letop! Thans buiten gebruik!

Visserslatijn Nederland

K-Karp en Baitzone bij Karper XL

Karper XL breidt het assortiment momenteel flink uit. Door nieuwe samenwerkingen met diverse leveranciers (waaronder Baitzone en K-Karp) zijn er flink wat producten bijgekomen. De nieuwe producten van Baitzone en K-Karp zijn op dit moment al uit voorraad te bestellen op de website.

Baitzone
BaitZone staat bekend vanwege zijn PVA vriendelijke partikels. Deze aasfirma uit Engeland is gestart door Engelse karpervissers in 2009, omdat ze op de hengelsportmarkt nergens PVA-vriendelijk aas konden vinden. Vanuit deze gedacht is een compleet nieuwe aaslijn ontstaan met partikels die gegarandeerd zonder problemen gebruikt kunnen worden in PVA zakjes en funnelwebs. De partikels zijn ook kant en klaar voor gebruik, dus de emmer hoeft alleen geopend te worden er er kan gevist worden.

K-Karp
Het Italiaanse merk K-Karp heeft een uitgebreid assortiment professioneel karpermateriaal, waarmee ze nu ook een stap in Nederland zetten. Door de hoge kwaliteit van de producten slaan de producten goed aan en weten veel karpervissers het merk inmiddels goed te waarderen. Binnen dit merk worden er de komende tijd dan ook nog veel nieuwe producten verwacht die aan het assortiment zullen worden toegevoegd.

In de toekomst wordt er dan ook nog flink uitgebreid, er worden nu bijna wekelijks wel nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd. Omdat alle producten direct uit voorraad leverbaar zijn hoeven klanten niet lang te wachten op hun visspullen. Alle bestellingen die vóór 16.00 uur geplaatst worden en betaald zijn met iDEAL worden de volgende dag al bezorgd door PostNL! Daarnaast staat uiteraard de service bij Karper XL in een hoog vaandel, en is het omruilen van producten geen enkel probleem. Voor het complete assortiment kunt u op www.karperxl.nl terecht.

Reacties zijn niet toegestaan

QR Code Business Card