Welkom bij

Nu op Visserslatijn...

Minder bezoekers voor Visma in 2012
Van vrijdag 30 november t/m zondag 2 december 2012 is het weer zover, dan wordt voor de elfde keer de Hengelsport- en Visbotenbeurs georganiseerd. De elfde editie van de beurs wordt voor eerst gehouden op...
Lees meer ...


Leden Login

De eerste keer dat u inlogt, dient u dat twee keer achter elkaar te doen

Account aanmaken

Om in te loggen op deze website, dient u een account aan te maken.

U kunt het gratis account aanmaken op ons forum.

Wachtwoord vergeten

Uw nieuwe wachtwoord wordt per email naar u verzonden.

Letop! Thans buiten gebruik!

Visserslatijn Nederland

Hengelsport-en Visbotenbeurs

Van vrijdag 30 november t/m zondag 2 december 2012 is het weer zover, dan wordt voor de elfde keer de Hengelsport- en Visbotenbeurs georganiseerd.

De elfde editie van de beurs wordt voor eerst gehouden op een nieuwe locatie, namelijk de Jaarbeurs Utrecht. Deze succesvolle beurs trok het afgelopen jaar maar liefst 14.000 bezoekers en is daarmee de grootste, maar zeker ook de gezelligste visbeurs van Europa!
De Hengelsport- en Visbotenbeurs wordt ook dit jaar weer een groot spektakel, met natuurlijk de allernieuwste producten en vele spectaculaire aanbiedingen. Op de beurs wordt een gevarieerd programma aangeboden met lezingen, demonstraties en de allernieuwste producten, op het gebied van witvissen, vliegvissen, karpervissen, snoeken, kunstaas etc. Kortom de Hengelsport- en Visbotenbeurs biedt een dagje uit voor zowel de sport- en recreatievisser als voor het hele gezin!

De beurs wordt dit jaar uitgebreid met een groot karperplein. Het speciaal ingerichte karperplein vormt een compleet aanbod van karperbenodigdheden, aas en bijbehorende accessoires. Er komen veel stands van grote en kleine leveranciers uit binnen- en buitenland. De allernieuwste karperproducten kunnen bewonderd en aangeschaft worden en experts geven tips en advies over diverse aspecten van het karpervissen.
Meer informatie over het karperplein is te zien op een speciaal gebouwde website www.carpsquare.nl.

Bron: Persbericht

 

Reacties zijn niet toegestaan

QR Code Business Card