Welkom bij Visserslatijn Nederland

Nu op Visserslatijn...

Den Haag hengelsporthoofdstad 2014
Nederland is weer een hengelsport webwinkel rijker! De nieuwe website voor Roofvis XL officieel gelanceerd. Op de webshop www.roofvisxl.nl wordt een compleet assortiment hengelsport producten aangeboden voor het vissen op roofvissen zoals snoek, baars en...
Lees meer ...


Leden Login

De eerste keer dat u inlogt, dient u dat twee keer achter elkaar te doen

Account aanmaken

Om in te loggen op deze website, dient u een account aan te maken.

U kunt het gratis account aanmaken op ons forum.

Wachtwoord vergeten

Uw nieuwe wachtwoord wordt per email naar u verzonden.

Letop! Thans buiten gebruik!

Visserslatijn Nederland

Nieuwe roofviswebshop RoofvisXL

Nederland is weer een hengelsport webwinkel rijker! De nieuwe website voor Roofvis XL officieel gelanceerd. Op de webshop www.roofvisxl.nl wordt een compleet assortiment hengelsport producten aangeboden voor het vissen op roofvissen zoals snoek, baars en snoekbaars.

Zoals de naam al zegt is de nieuwe website speciaal gericht op roofvissers. Roofvis XL is opgericht door Johan Verzendaal, geen onbekende in de hengelsportwereld. Zo is hij al enkele jaren actief met de webwinkel Karper XL. Na het succes van Karper XL was dit dan ook een logische vervolgstap. Na een gedegen voorbereiding is de nieuwe website www.roofvisxl.nl vandaag live gegaan.

Met een diversiteit aan merken zoals Jenzi, Robinson, Zebco en Quantum Specialist kunnen hier zowel de beginnende en recreatieve visser, als ook de meer ervaren en professionele roofvisser terecht. Bovendien zal het assortiment de komende tijd flink worden uitgebreid, en kunt u er veel noviteiten verwachten op onder andere het gebied van kunstaas.

Roofvis XL onderscheidt zich van veel andere webshops doordat de producten die op de website besteld kunnen worden ook daadwerkelijk op voorraad zijn. Hierdoor kunnen alle bestellingen direct geleverd worden via PostNL en zijn naleveringen verleden tijd. Betalen kan eenvoudig via iDEAL of met PayPal en Mistercash / Bancontact (voor de Belgische klanten). Ga naar de website www.roofvisxl.nl voor meer informatie!

(Bron: persbericht)roofvisxl-logo

Reacties zijn niet toegestaan

QR Code Business Card