Welkom bij Visserslatijn Nederland

Nu op Visserslatijn...

Veiling boot op Hengelsportbeurs
Nog vijf dagen kunnen hengelsporters, hengelsportverenigingen en gemeentebesturen hun gemeente nog nomineren voor de verkiezing ‘Hengelsporthoofdstad van het jaar’. Het initiatief wordt gepresenteerd door Visma en wordt ondersteund door Sportvisserij Nederland, de belangenorganisatie van de...
Lees meer ...


Leden Login

De eerste keer dat u inlogt, dient u dat twee keer achter elkaar te doen

Account aanmaken

Om in te loggen op deze website, dient u een account aan te maken.

U kunt het gratis account aanmaken op ons forum.

Wachtwoord vergeten

Uw nieuwe wachtwoord wordt per email naar u verzonden.

Letop! Thans buiten gebruik!

Visserslatijn Nederland

Nog vijf dagen nominatie hengelsporthoofdstad van het jaar 2014

Nog vijf dagen kunnen hengelsporters, hengelsportverenigingen en gemeentebesturen hun gemeente nog nomineren voor de verkiezing ‘Hengelsporthoofdstad van het jaar’. Het initiatief wordt gepresenteerd door Visma en wordt ondersteund door Sportvisserij Nederland, de belangenorganisatie van de sportvisserij in Nederland. Het doel van de verkiezing is het in kaart brengen van de gemeente met de beste hengelsportvoorzieningen in Nederland. Na succesvolle edities in 2011, 2012 en 2013 keert de verkiezing dit jaar voor de 4e keer terug en gaat Visma wederom op zoek naar de beste hengelsportlocaties in Nederland.

Beeldmerk_HengelsporthoofdstadIn 2013 werd Den Helder, in navolging van Hoogezand-Sappemeer en Rotterdam, bekroond tot ‘Hengelsporthoofdstad van het jaar’. Het bestuur van de Hengelsportvereniging Den Helder kijkt terug op een succesvol hengelsportjaar: “HSV Den Helder is op de kaart gezet en hoe! In de afgelopen 3 jaar hebben wij een ledengroei meegemaakt van 600 leden, wat heeft geresulteerd in een totaal aantal van 3100 leden. De jaarlijkse jeugdvisdag was dit jaar een groot succes. Mede doordat wij ‘Hengelsporthoofdstad van het jaar’ zijn geworden zaten er 180 enthousiaste kinderen aan de waterkant. Ook de mindervalide visser werd niet vergeten dit jaar, want er zijn twee speciale vissteigers gerealiseerd. Er is een visboot aangeschaft om met de jeugd te kunnen vissen en er zijn extra snoek- en karperwedstrijden uitgeschreven om aan de vraag van de leden te kunnen voldoen. Daarnaast zijn we in gesprek met de gemeente en worden we bij verschillende waterprojecten betrokken. Wij hebben nog aardig wat plannen op de agenda staan en willen graag de stem van onze leden laten gelden. Als klap op de vuurpijl is onze voorzitter ‘Jutter van het Jaar’ geworden. Wij kijken als hengelsportvereniging terug op een prachtig jaar en gaan met volle moed de toekomst tegemoet!”

Actievoorwaarden
Om een gemeente te kunnen nomineren dient een aantal vragen beantwoord te worden over onder andere hengelsportvoorzieningen, vispassen, visstand en de diversiteit van vis in de wateren binnen de gemeente. Daarnaast wordt iedere deelnemer gevraagd om een extra motivatie waarom zijn of haar gemeente dit jaar moet winnen. Vanaf vandaag kan iedereen via www.visma.nl/hengelsporthoofdstad zijn favoriete gemeente nomineren. De gemeente die de meeste stemmen en de beste beoordeling krijgt, maakt kans op de titel!

De nominatieronde sluit op 28 februari 2014. Op basis van de gegeven antwoorden wordt een top drie van beste hengelsportgemeenten samengesteld. Uiteindelijk bepalen de hengelsporters in Nederland gezamenlijk welke gemeente uit de top 3 de titel verdient! Op vrijdagavond 28 maart 2014, de eerste beursdag van Visma, wordt de winnaar bekendgemaakt.

Reacties zijn niet toegestaan

QR Code Business Card