Welkom bij Visserslatijn Nederland

Nu op Visserslatijn...

Nieuwe roofviswebshop RoofvisXL
Op de EFFTEX in Amsterdam vond afgelopen juni de introductie plaats van PALADIN Nederland. Via Richard Hartensveld (fanatiek hengelsporter) en Rianne Kool (oud organisator van de VISMA) is het gehele PALADIN assortiment in Nederland verkrijgbaar....
Lees meer ...


Leden Login

De eerste keer dat u inlogt, dient u dat twee keer achter elkaar te doen

Account aanmaken

Om in te loggen op deze website, dient u een account aan te maken.

U kunt het gratis account aanmaken op ons forum.

Wachtwoord vergeten

Uw nieuwe wachtwoord wordt per email naar u verzonden.

Letop! Thans buiten gebruik!

Visserslatijn Nederland

Paladinn nieuwe verdeler in NL

Op de EFFTEX in Amsterdam vond afgelopen juni de introductie plaats van PALADIN Nederland. Via Richard Hartensveld (fanatiek hengelsporter) en Rianne Kool (oud organisator van de VISMA) is het gehele PALADIN assortiment in Nederland verkrijgbaar.

PALADIN is al meer dan 25 jaar één van de Duitse marktleiders op het gebied van productie en verkoop van meer dan 5.000 kwalitatief hoogwaardige hengelsport gerelateerde producten. Het brede assortiment behoort tot de top van het middensegment, is geschikt voor élk type hengelsport en omvat ondermeer molens, netten, lijnen, kunstaas, de hoogste kwaliteit Japanse haken, aas, combo’s, voer, kleding, foedralen en tassen van 16 merken als Maruto, Sharkfin, Uncle Josh, Palastar, Classic, Trick-Fish, Masterclass en Castalia Outdoors.
Paladinn
Tot de specialiteiten behoren de uitstekende klantenservice, snelle levering (99% van de producten is op voorraad en normaal gesproken leverbaar binnen 24 uur) én de aantrekkelijke marges op de kwaliteitsproducten rechtstreeks vanuit de fabriek. PALADIN levert wereldwijd in meer dan 40 landen uitsluitend aan de detailhandel via internationale kantoren in Duitsland, China en de USA. En nu ook in Nederland.

Meer informatie: www.paladinnederland.nl

Reacties zijn niet toegestaan

QR Code Business Card