Welkom bij Visserslatijn Nederland

Nu op Visserslatijn...

Win een ticket voor de NHSF Forumdag / viswedstrijd!
Ontmoet nieuwe visvrienden uit de hele wereld en deel je foto’s! De gloednieuwe app ‘Fish-Pictures’ maakt dit mogelijk. Met deze GRATIS app blijf je op de hoogte van alle vangsten. De app is ontworpen voor...
Lees meer ...


Leden Login

De eerste keer dat u inlogt, dient u dat twee keer achter elkaar te doen

Account aanmaken

Om in te loggen op deze website, dient u een account aan te maken.

U kunt het gratis account aanmaken op ons forum.

Wachtwoord vergeten

Uw nieuwe wachtwoord wordt per email naar u verzonden.

Letop! Thans buiten gebruik!

Visserslatijn Nederland

VisDeal lanceert visvangsten app Fish-Pictures

Ontmoet nieuwe visvrienden uit de hele wereld en deel je foto’s! De gloednieuwe app ‘Fish-Pictures’ maakt dit mogelijk. Met deze GRATIS app blijf je op de hoogte van alle vangsten. De app is ontworpen voor en door sportvissers, met deze app wordt het mogelijk zeer snel en direct te communiceren met andere sportvissers. Mensen uit je omgeving, maar ook sportvissers afkomstig uit landen aan de andere kant van de wereld!
De Fish-pictures App is ontworpen voor zowel de Iphone als voor Android telefoons. Het is zeer eenvoudig om een foto te uploaden. Met één klik deel je je vangst met duizenden hengelsporters!

De Fish-Pictures App is zowel via je telefoon als via de computer te gebruiken. Een foto plaatsen is in enkele seconden gebeurd! Alle vissoorten zijn welkom, of het nu om de grootste karper of het kleinste voorntje gaat. Het plezier staat voorop! Ook andere visgerelateerde foto’s zijn meer dan welkom, bijvoorbeeld mooie landschapfoto’s. Eén van de doelen van Fish-Pictures is het creëren van een gezamenlijke database van mooie visfoto’s. Gezien de reeds geplaatste foto’s is dat al meer dan geslaagd!

Het is geweldig om in de pauze op je werk even door de app te scrollen. Zien wat je directe vismaat gevangen heeft, maar zo zie je ook Duitse forellen, Franse karpers, Poolse meervallen en ga zo maar door! Natuurlijk kun je de geplaatste foto’s ‘liken’ waardoor een foto hoger in de ranking komt. Ook kun je reageren op foto’s, zo ontstaan interessante discussies en kunnen er tips en complimenten over en weer gecommuniceerd worden.

Foto’s met veel likes komen hoog in de ranking te staan en zijn in een apart onderdeel van de app te bekijken. In deze sectie van de app ben je verzekerd van topkwaliteit foto’s! Onder ‘Recently’ staan de meest verse foto’s. Een vis die je daar nu in de app ziet staan, zwom 5 minuten geleden misschien nog vrolijk rond. Zo blijf je pas echt op de hoogte van actuele vangsten!

Vind je dat die ene visser wel erg veel mooie foto’s plaatst en wil je er graag van op de hoogte blijven? Klik dan op ‘Follow’ om die persoon te volgen. Nu ontvang je in het ‘Follow’ gedeelte alle Fish-Pictures activiteiten van die sportvisser. Je kunt zoveel mensen volgen als je wilt!

Download hier voor Android smartphones (Google play)

Download hier voor iPhone smartphones (Itunes)

Fish-Pictures via de computer

(Bron: persbericht)

Reacties zijn niet toegestaan

QR Code Business Card