Welkom bij Visserslatijn Nederland

Nu op Visserslatijn...

RTL zoekt de visser in de auto
Met de gloednieuwe sportvisapp MyCatch kun je je vangsten loggen, analyseren en battles volgen. Deze app mag simpelweg niet ontbreken op jouw android smartphone. Het is niet alleen de makkelijkste manier om je vangsten op...
Lees meer ...


Leden Login

De eerste keer dat u inlogt, dient u dat twee keer achter elkaar te doen

Account aanmaken

Om in te loggen op deze website, dient u een account aan te maken.

U kunt het gratis account aanmaken op ons forum.

Wachtwoord vergeten

Uw nieuwe wachtwoord wordt per email naar u verzonden.

Letop! Thans buiten gebruik!

Visserslatijn Nederland

App MyCatch verkrijgbaar in Google Play

Met de gloednieuwe sportvisapp MyCatch kun je je vangsten loggen, analyseren en battles volgen. Deze app mag simpelweg niet ontbreken op jouw android smartphone.

mycatchHet is niet alleen de makkelijkste manier om je vangsten op te slaan en haarscherp te analyseren, de Pro versie biedt ook een geweldig sociaal netwerk voor en door sportvissers. Blijf op de hoogte van de avonturen van je maten en bepaal wie er nou eigenlijk de beste visser is met de unieke MyCatch Battle functie!

MyCatch Battle
Daag een opponent uit voor een Battle, bepaal de voorwaarden (aantal, gewicht of lengte) en ga de strijd aan. MyCatch houdt jullie vangsten real-time bij en maakt aan het einde van de Battle de winnaar bekend. Natuurlijk kun je battelen met je vismaten, maar je kunt ook andere sportvissers op MyCatch uitdagen. Een geweldig leuke manier om nieuwe vismaten te leren kennen!

Log en analyseer
Met MyCatch log je je vangsten binnen enkele seconden. Sla ze op in je persoonlijke database, analyseer deze met fenomenale kaarten en statistieken en verbeter zo je eigen skills. Alle gegevens (inclusief tijd, gps- en weerdata) worden vertrouwelijk opgeslagen op je eigen profiel, toegankelijk via zowel app als web. Vanaf nu zul je dus nooit meer een vangst ‘kwijtraken’. Al je herinneringen blijven overzichtelijk bewaard!

Volg je vismaten
MyCatch Pro is een wereldwijd netwerk van enthousiastelingen die jouw passie delen: vissen. Nodig je vismaten uit, maak nieuwe vrienden en blijf altijd op de hoogte van hun laatste vangsten en avonturen op je wall. Een soort Facebook, maar dan zonder het geneuzel over koude cappuchino en cute foto’s van katten. Jouw wall van MyCatch gaat over vissen. En over niets anders!

Jij bent de baas
Met MyCatch blijf jij altijd baas over je eigen vangstgegevens. Je hoeft niets te delen als je dat niet wilt. Vind je het wel leuk om je vangsten te delen met je vismaten, of misschien wel met alle MyCatch gebruikers, dan kan dat ook. Wil je alleen de foto’s aan anderen showen, en niet de vangstlocatie, dan kan dat ook. Jij bepaalt wat anderen zien. Jij bent de baas!

Enthousiast geworden? Sluit je dan vandaag nog aan bij MyCatch – My world of fishing en download de app!

(Bron: persbericht)

 

Reacties zijn niet toegestaan

QR Code Business Card