Welkom bij Visserslatijn Nederland

Nu op Visserslatijn...

Streetfishing data 2012
Op vrijdag 30 november, zaterdag 1 en zondag 2 december is de Jaarbeurs Utrecht hét hengelsportdomein van Europa. Met ruim 120 verschillende stands kunnen bezoekers van de ‘Hengelsport- en Visbotenbeurs’ een zeer gevarieerd aanbod en...
Lees meer ...


Leden Login

De eerste keer dat u inlogt, dient u dat twee keer achter elkaar te doen

Account aanmaken

Om in te loggen op deze website, dient u een account aan te maken.

U kunt het gratis account aanmaken op ons forum.

Wachtwoord vergeten

Uw nieuwe wachtwoord wordt per email naar u verzonden.

Letop! Thans buiten gebruik!

Visserslatijn Nederland

Wereldrecordpoging Truckpulling with Fishing gear

Op vrijdag 30 november, zaterdag 1 en zondag 2 december is de Jaarbeurs Utrecht hét hengelsportdomein van Europa. Met ruim 120 verschillende stands kunnen bezoekers van de ‘Hengelsport- en Visbotenbeurs’ een zeer gevarieerd aanbod en programma verwachten. ‘Spiderwire’, leverancier op het gebied van visdraad, zal tijdens de beurs in actie komen om het huidige wereldrecord Truckpulling with Fishing gear te verbeteren.

Een truck van 6,5 meter lang en 2,5 meter breed zal met een gewicht van 8,4 ton met behulp van twee sportvissers én twee vislijnen in beweging gezet worden. De Hengelsport- en Visbotenbeurs, georganiseerd door DRT Events, is al jaren een begrip en werd tien jaar lang gehouden in de Veemarkthallen te Utrecht. In 2012 wordt de beurs voor het eerste gehouden op een nieuwe en goed bereikbare locatie, de Jaarbeurs Utrecht. De hengelsportbeurs krijgt in de Jaarbeurshallen een oppervlak van maar liefst 18.000 m², wat vergeleken met de vorige locatie in de Veemarkthallen, neerkomt op een omvang die bijna twee keer zo groot is. Daarmee is de Hengelsport- en Visbotenbeurs de grootste hengelsportbeurs van Europa!

Nieuw! Karperplein
Voor de karperliefhebbers is er dit jaar voor het eerst een uitgebreid Karperplein (www.carpsquare.nl). Het plein vormt een compleet aanbod van karperbenodigdheden zoals hengels, molens, tenten, rodpots, beetverklikkers, bivvy’s, onderlijnmaterialen, boilies, pellets en de allernieuwste karpertrends. Er zijn vele stands aanwezig uit binnen- en buitenland van grote (en kleine) leveranciers uit Karperland. De allernieuwste karperproducten kunnen bewonderd en aangeschaft worden. Verder zullen er veel gerenommeerde karpervissers aanwezig zijn voor informatie en advies.

Gratis hengels
Dat sportvissen tegenwoordig voor het hele gezin is, is een feit. De afwisseling van voorlichting, lezingen, demonstraties, producten, verkoop, eten en drinken, vormt drie dagen lang een uitstekende mix voor een gezellig en inspirerend dagje uit voor het hele gezin. Om jeugd tot zestien jaar extra te stimuleren om mee te gaan naar de beurs stelt Berkley in samenwerking met beursorganisator DRT Events iedere beursdag 300 gratis hengels beschikbaar. Deze hengels worden niet zomaar weg gegeven. Er is een speurtocht uitgezet waarbij de jeugdige bezoekers, met behulp van een schatkaart, over het beursterrein geleid worden.

Bron: Persbericht, 26 september 2012

Reacties zijn niet toegestaan

QR Code Business Card