Welkom bij Visserslatijn Nederland

Nu op Visserslatijn...

Vissen massaal gedood door spuien op zee
Schitterend land in het zuiden van Europa. Dát is Kroatië! Als vakantieland heeft Kroatië veel te bieden. Denk aan het prachtige landschap en de zeer gevarieerde natuur. Idyllische steden en dorpjes met gezellige winkels en...
Lees meer ...


Leden Login

De eerste keer dat u inlogt, dient u dat twee keer achter elkaar te doen

Account aanmaken

Om in te loggen op deze website, dient u een account aan te maken.

U kunt het gratis account aanmaken op ons forum.

Wachtwoord vergeten

Uw nieuwe wachtwoord wordt per email naar u verzonden.

Letop! Thans buiten gebruik!

Visserslatijn Nederland

Kroatie

Schitterend land in het zuiden van Europa. Dát is Kroatië!

Als vakantieland heeft Kroatië veel te bieden. Denk aan het prachtige landschap en de zeer gevarieerde natuur. Idyllische steden en dorpjes met gezellige winkels en restaurants. Sfeervolle haventjes met typische boten. Kilometers lang strand langs de heerlijke en zeer heldere Adriatische zee.
De laatste jaren wordt Kroatië steeds bekender om het zeevissen. In de Adriatische zee leven dan ook vele soorten vis. Denk daarbij aan de zwaardvis, de goudmakreel, de amberjack, verschillende soorten haaien en natuurlijk de blauwvintonijn.

SAL Fishing Croatia is een samenwerking tussen een Nederlands echtpaar en een Kroatische vader en zoon. Het echtpaar Gerrit van den Boogerd en Ellen Emmerzaal heeft veel affiniteit met de zee, varen, vis en de vissport. In dat laatste is vooral Gerrit erg bedreven. Aangezien in Nederlandse wateren het vissen een steeds grotere uitdaging is, wordt met SAL Fishing Croatia de grenzen verlegd.Vader Bero en zoon Damir Vranic zijn thuis in de scheepvaart, watersport en vooral in de Kroatische wateren.

SAL ligt aangemeerd in het havenstadje Omisalj, op het eiland Krk. Deze historische stad is een prima vakantielocatie, met allerlei vermaak voor jong en oud. Dus ook wanneer u even niet vist, heeft u een prima bestemming gekozen!

SAL Fishing Croatia
Stran 12
51513
Omisalj, Krk, Kroatië

Informatie en boekingen:
+31 (0)6 53 92 43 42 (NL)
Website:
http://www.sal-fishing-croatia.com
E-mail:
info@sal-fishing-croatia.com
Facebook:
www.facebook.com/salfishingcroatia

QR Code Business Card