Welkom bij Visserslatijn Nederland

Nu op Visserslatijn...

Dobber’s kwijt geraakt…
Het VraagBaak team is het team Mondial Nederland, dat wordt gesponsord door Mondial-F, de bekende fabrikant van lokvoeders uit België. Het team kan daardoor flink experimenteren met de verschillende (mogelijkheden) van lokvoeders. Daardoor hebben zij...
Lees meer ...


Leden Login

De eerste keer dat u inlogt, dient u dat twee keer achter elkaar te doen

Account aanmaken

Om in te loggen op deze website, dient u een account aan te maken.

U kunt het gratis account aanmaken op ons forum.

Wachtwoord vergeten

Uw nieuwe wachtwoord wordt per email naar u verzonden.

Letop! Thans buiten gebruik!

Visserslatijn Nederland

Team Mondial NL

Het VraagBaak team is het team Mondial Nederland, dat wordt gesponsord door Mondial-F, de bekende fabrikant van lokvoeders uit België. Het team kan daardoor flink experimenteren met de verschillende (mogelijkheden) van lokvoeders.

Mondial TeamDaardoor hebben zij in de afgelopen jaren vele King of Clubs tickets weten te winnen. Kortom, een professioneel team dat zich voor Visserslatijn Nederland bereid heeft verklaard om vragen van lezers te beantwoorden.Het Mondial team Nederland bestaat uit de volgende leden:

Huib Bergman

Jilles Bijsterveld
Jilles Bijsterveld

HenkJan Dijkstra
[geen foto beschikbaar]

Kunt u zichzelf voorstellen?
Nou, ik ben Henk-Jan Dijkstra, 28-jaar jong, en woonachtig in het Gelderse Laren. Huppel samen door het leven met Jeanet, we zijn nog niet getrouwd en wonen allebei nog thuis!

Waarom/hoelang vist u in wedstrijdverband?
Zal rond 1991/1992 m’n eerste open wedstrijd gevist hebben, denk ik zo. Heb in 1993 voor het eerst het Wout van Leeuwen Festival gevist! Sindsdien is voor mij het wedstrijdvissen niet meer weg te denken.

Wedstrijdvissen kost veel geld en tijd. Hoe gaat u daarmee om?
Een hobby mag geld kosten, vind ik. En aangezien vissen m’n enige hobby is is het nog goed vol te houden. En omdat ik nog lekker thuis woon heb ik voldoende vrije om m’n wedstrijden voor te bereiden.

Wat is tot nu toe uw mooiste overwinning geweest?
De mooiste overwinningen zijn toch een tweetal drie-daagses die ik heb gewonnen. Door het feit dat je dan toch 3 dagen constant moet vissen zegt me dat meer dan een 1 dags overwinning. De mooiste herinneringen heb ik echter aan m’n eerste KOC-finale in 1994! Ging daar als 17-jarig broekkie bijna met de hoofdprijs naar huis! Maar ja, bijna telt niet! Uiteindelijk werd ik daar 4e! Best wel goed voor een broekkie, toch?

Heeft u een leuke anekdote m.b.t. het (wedstrijd)vissen?
Heb ongetwijfeld wel eens iet bijzonders meegemaakt, maar helaas schiet er mij op dit moment niets te binnen.

Wat zijn uw toekomstplannen?
Vissen, vissen, vissen en nog eens vissen!! Dit is gekheid natuurlijk. Ik hoop dat m’n gezondheid het toelaat dat ik nog heel lang kan blijven vissen. En als dat op een manier kan zodat ik er nog veel plezier aan kan beleven, dan is het voor mij al lang goed. Ik zie wel wat de toekomst mij zal brengen!! Ik hoop veel goeds!

Erik Nijland (Bob)
Erik Nijland

Henk Roskam
Henk Roskam

QR Code Business Card