Welkom bij Visserslatijn Nederland

Nu op Visserslatijn...

Carp Square goes Belgium
Vanaf vandaag kunnen hengelsporters, hengelsportverenigingen en gemeentebesturen hun gemeente weer nomineren voor de verkiezing: ‘Hengelsporthoofdstad van het jaar’. Het initiatief wordt gepresenteerd door Visma, de grootste hengelsportbeurs van Europa, en wordt ondersteund door Sportvisserij Nederland,...
Lees meer ...


Leden Login

De eerste keer dat u inlogt, dient u dat twee keer achter elkaar te doen

Account aanmaken

Om in te loggen op deze website, dient u een account aan te maken.

U kunt het gratis account aanmaken op ons forum.

Wachtwoord vergeten

Uw nieuwe wachtwoord wordt per email naar u verzonden.

Letop! Thans buiten gebruik!

Visserslatijn Nederland

Hengelsporthoofdstad van 2012 gezocht

Vanaf vandaag kunnen hengelsporters, hengelsportverenigingen en gemeentebesturen hun gemeente weer nomineren voor de verkiezing: ‘Hengelsporthoofdstad van het jaar’. Het initiatief wordt gepresenteerd door Visma, de grootste hengelsportbeurs van Europa, en wordt ondersteund door Sportvisserij Nederland, de belangenorganisatie van de sportvisserij in Nederland. Het doel van de verkiezing is het in kaart brengen van de gemeente met de beste hengelsportvoorzieningen in Nederland.  Na een succesvolle eerste editie in 2011 met als winnaar Hoogezand-Sappemeer keert de verkiezing dit jaar terug en gaat Visma wederom op zoek naar de beste hengelsportlocaties in Nederland.

Visma 2012Beursmanager Erika Bronkhorst van Ahoy Rotterdam: “Visma draagt haar steentje bij om de hengelsport in Nederland te promoten. Vorig jaar heeft de verkiezing een stevige impuls gegeven aan het imago van de hengelsport in de genomineerde gemeenten. Voor Hoogezand-Sappemeer was het afgelopen jaar een succesvol hengelsportjaar met de nodige media-aandacht en hengelsport gerelateerde activiteiten. Dit jaar willen we hengelsporters opnieuw stimuleren om hun favoriete hengelsportgemeente te nomineren. Uiteindelijk hopen we dat we samen met alle hengelsporters in Nederland deze mooie sport op de kaart kunnen zetten.”

Actievoorwaarden
Om een gemeente te kunnen nomineren dient een aantal vragen beantwoord te worden over onder andere hengelsportvoorzieningen, vispassen, visstand en de diversiteit van vis in de wateren binnen de gemeente. Daarnaast wordt iedere deelnemer gevraagd om een extra motivatie waarom zijn of haar gemeente dit jaar moet winnen. Vanaf vandaag kan iedereen via www.visma.nl/hengelsporthoofdstad zijn favoriete gemeente nomineren. De gemeente die de beste beoordeling krijgt van haar inwoners maakt kans op de titel!

De nominatieronde sluit op 29 februari 2012. Op basis van de gegeven antwoorden wordt een top drie van beste hengelsportgemeenten samengesteld. Deze drie genomineerden krijgen via onder andere een filmpje de kans om zichzelf te promoten bij de Nederlandse bevolking waarna een vakjury, in combinatie met de stemmen van de hengelsporters, zal bepalen wie dit jaar als winnaar uit de bus komt. Op donderdagavond 22 maart 2012, de eerste beursdag van Visma, wordt de winnaar bekendgemaakt.

Visma 2012
De 44e editie van de grootste hengelsportbeurs van Europa vindt plaats van 22 tot en met 25 maart 2012 in Ahoy Rotterdam. Ruim 80 exposanten in de categorieën groothandel, detaillist, boten en toerisme presenteren hun nieuwste hengelsportaanbod aan circa 20.000  hengelsporters. Daarnaast vinden er vele activiteiten plaats, voor zowel fanatieke als recreatieve vissers. Kaarten zijn met korting te bestellen via www.visma.nl of op beursdagen tegen het normale tarief te koop bij de kassa van Ahoy Rotterdam. Openingstijden: donderdag 22 maart en vrijdag 23 maart van 10.00 – 22.00 uur, zaterdag 24 maart en zondag 25 maart van 10.00 – 17.00 uur.

(Bron: Persbericht)

Reacties zijn niet toegestaan

QR Code Business Card