Welkom bij

Nu op Visserslatijn...

Hengelsport- en Visbotenbeurs 2011
Gorinchem – Op China Fish in Peking, de grootste hengelsportbeurs ter wereld, heeft de nieuwe Magic Flight™ Spinning Reel een ‘Best of Show’ Award gewonnen in de categorie ‘Best Reel’. Hoewel PALADIN pas 3 jaar...
Lees meer ...


Leden Login

De eerste keer dat u inlogt, dient u dat twee keer achter elkaar te doen

Account aanmaken

Om in te loggen op deze website, dient u een account aan te maken.

U kunt het gratis account aanmaken op ons forum.

Wachtwoord vergeten

Uw nieuwe wachtwoord wordt per email naar u verzonden.

Letop! Thans buiten gebruik!

Visserslatijn Nederland

Paladin wint ‘best of show’ award

Gorinchem – Op China Fish in Peking, de grootste hengelsportbeurs ter wereld, heeft de nieuwe Magic Flight™ Spinning Reel een ‘Best of Show’ Award gewonnen in de categorie ‘Best Reel’. Hoewel PALADIN pas 3 jaar deelneemt aan de show, is het de 5e keer dat producten in diverse categorieën in de top-prijzen vallen. Zo werden er eerder ´Best of Show´ Awards gewonnen door de Sharkfin®, Trick-Fisch®, Liquid Steel Leader™ en Liquid Braid™.

fp_magic_flight2De Magic Flight is geënt op het dimpel-principe van een golfbal. Door het unieke spoel design wordt de lijnweerstand bij het werpen verminderd met tot 30% verdere worpen ten opzichte van standaardmolens als gevolg. De Magic Flight is verkrijgbaar in de goed gebalanceerde, lichtgewicht modellen 2000, 4000 en 6000 en de Surfcasting 9000.

Begin maart wordt de nieuwe PALADIN Catalogus 2012-2013 verwacht. Dit jaar voorzien van een uniek kleurcode systeem, waardoor eenieder in één oogopslag kan zien welke artikelen geschikt zijn voor welk type vis. Daarnaast is er veel aandacht voor nieuwe en/of innovatieve producten op elk gebied o.a. karper, meerval en forel. Roofvis in het algemeen en zeehengelsport, de nieuwe Magic Flight en het Uncle Josh assortiment met o.a. Trout Bait – het nieuwe, natuurlijke power bait -, Carp Bait – het succesvolle, zoete en kneedbare karperaas -, en Little Stinker – geurend kunstaas in tube geschikt voor roofvissen als meerval, steur, maar ook karper. Terwijl de Minnows – natuurlijke aasvisjes – , de Wax Worms, Meal Worms en Grass Shrimps menig dropshot-, forel- en vliegvissershart sneller zal doen slaan.

Bron: Persbericht

Reacties zijn niet toegestaan

QR Code Business Card