Welkom bij Visserslatijn Nederland

Nu op Visserslatijn...

Snoekbaars
De nieuwe website voor Karper XL is deze week gelanceerd. De webshop www.karperxl.nl biedt een duidelijk overzicht van de complete range hengelsportartikelen. Alle producten kunnen veilig en voordelig besteld worden in de online webwinkel. In...
Lees meer ...


Leden Login

De eerste keer dat u inlogt, dient u dat twee keer achter elkaar te doen

Account aanmaken

Om in te loggen op deze website, dient u een account aan te maken.

U kunt het gratis account aanmaken op ons forum.

Wachtwoord vergeten

Uw nieuwe wachtwoord wordt per email naar u verzonden.

Letop! Thans buiten gebruik!

Visserslatijn Nederland

KarperXL, nieuwe karperwebshop

De nieuwe website voor Karper XL is deze week gelanceerd. De webshop www.karperxl.nl biedt een duidelijk overzicht van de complete range hengelsportartikelen. Alle producten kunnen veilig en voordelig besteld worden in de online webwinkel.

In de nieuwe webwinkel wordt een compleet assortiment aangeboden met merken voor zowel de beginnende als de professionele karpervisser (waaronder Ashima, Ultimate, PB Products, JRC, Arca-Bifa en Jenzi). Uiteraard betreft het hier uitsluitend producten van een goede kwaliteit die met de grootste zorg zijn geselecteerd. Het aanbod wordt in de toekomst nog uitgebreid met nieuwe merken en nieuwe producten. Maar ook nu zijn er karperproducten verkrijgbaar binnen iedere prijsklasse. Daarom kunnen zowel de jeugdige vissers als de moderne en veeleisende professionals hier terecht.

De bestellingen kunnen eenvoudig op de website geplaatst worden en veilig betaald worden via iDEAL, PayPal, bankoverschrijving of onder Rembours aan de postbode. Omdat alle producten direct uit voorraad leverbaar zijn worden bestellingen doorgaans binnen 2 werkdagen bezorgd via PostNL (TNT Post).

Karper XL zegt zich te onderscheiden met een goede service, hoge kwaliteit producten, snelle leveringen én een duidelijke communicatie. Bezoek de website www.karperxl.nl voor meer informatie en alle mogelijkheden!

Bron: Persbericht

Reacties zijn niet toegestaan

QR Code Business Card