Welkom bij Visserslatijn Nederland

Nu op Visserslatijn...

RTL zoekt de visser in de auto
Voor de moderne sportvisser met een iPhone of Android-telefoon is er sinds kort een gratis mobiel vangstenlogboek. Met de Vangsten app registreer je je vangsten snel en gemakkelijk, neem je je visfoto’s altijd met je...
Lees meer ...


Leden Login

De eerste keer dat u inlogt, dient u dat twee keer achter elkaar te doen

Account aanmaken

Om in te loggen op deze website, dient u een account aan te maken.

U kunt het gratis account aanmaken op ons forum.

Wachtwoord vergeten

Uw nieuwe wachtwoord wordt per email naar u verzonden.

Letop! Thans buiten gebruik!

Visserslatijn Nederland

Vangstenapp voor smartphone

Voor de moderne sportvisser met een iPhone of Android-telefoon is er sinds kort een gratis mobiel vangstenlogboek. Met de Vangsten app registreer je je vangsten snel en gemakkelijk, neem je je visfoto’s altijd met je mee en volg je de vangsten van je vismaten en andere vissers in heel Nederland.

VangstenappJe kunt met deze app precies zien wanneer, met wat voor aas en op welke manier een vis gevangen is. En natuurlijk kun je uitgebreid reageren bij elkaars visfoto’s. Je krijgt zelfs een seintje als je vismaten een nieuwe vangst invoeren… De Vangsten app is dus vooral leuk om samen met je visvrienden te gebruiken!
Heb jij een iPhone of Android-telefoon? Download de app dan gratis in de App Store of Android Market – en binnen een paar minuten staan je eerste vangsten online!

(Bron: persbericht)

Reacties zijn niet toegestaan

QR Code Business Card