Welkom bij Visserslatijn Nederland

Nu op Visserslatijn...

Zeelt
In 2012 start de Nationale Topcompetitie Karpervissen, georganiseerd door Sportvisserij Nederland en de KarperStudiegroep Nederland (KSN). Insteek is onder meer dat de drie winnende koppels van deze nieuwe competitie namens Nederland gaan deelnemen aan het...
Lees meer ...


Leden Login

De eerste keer dat u inlogt, dient u dat twee keer achter elkaar te doen

Account aanmaken

Om in te loggen op deze website, dient u een account aan te maken.

U kunt het gratis account aanmaken op ons forum.

Wachtwoord vergeten

Uw nieuwe wachtwoord wordt per email naar u verzonden.

Letop! Thans buiten gebruik!

Visserslatijn Nederland

Topcompetitie karpervissen 2012

In 2012 start de Nationale Topcompetitie Karpervissen, georganiseerd door Sportvisserij Nederland en de KarperStudiegroep Nederland (KSN).

Insteek is onder meer dat de drie winnende koppels van deze nieuwe competitie namens Nederland gaan deelnemen aan het officiële WK karpervissen van Wereld hengelsportbond FIPS –CIPS, in 2013.

De eerste editie van de Nationale Topcompetitie karpervissen zal bestaan uit een serie van vier wedstrijden die vervist worden tussen augustus 2012 en juli 2013. Alleen de drie beste wedstrijdresultaten tellen mee voor de eindklassering. Dus als een deelnemend koppel een keer verhinderd is of een slecht resultaat behaalt, heeft dat niet direct gevolgen voor het eindklassement. Bij elke wedstrijd zijn er ook fraaie dagprijzen te winnen.

Inschrijven
Aan de Nationale Topcompetitie Karpervissen kunnen maximaal 40 koppels meedoen. Bij een aantal wedstrijden uit de serie is bovendien plaats voor extra dagdeelnemers. Binnenkort worden wedstrijddata, locaties, reglementen en deelnemerskosten bekend gemaakt. De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang. Geïnteresseerden kunnen zich (samen met hun vismaat) als koppel aanmelden via mail, en worden automatisch op de hoogte gehouden.

Nationale Topcompetitie
De Nationale Topcompetitie Karpervissen is de derde variant binnen deze door Sportvisserij Nederland georganiseerde competitie. De andere, langer lopende Nationale Topcompetitie – t.w. de Nationale Topcompetitie Zoetwatervissen en de Nationale Topcompetitie Feeder (nieuw sinds 2011) – worden in respectievelijk acht en vier wedstrijden vervist.

De Nationale Topcompetitie Karpervissen wordt georganiseerd door Sportvisserij Nederland en de KarperStudiegroep Nederland, in samenwerking met de volgende partners: Sportvisacademie Nederland, JRC en Carp Connections. In de komende maanden wordt het aantal partners naar verwachting verder uitgebreid.

Bron: Sportvisserij Nederland

Reacties zijn niet toegestaan

QR Code Business Card