Welkom bij Visserslatijn Nederland

Nu op Visserslatijn...

Vissen massaal gedood door spuien op zee
Hengelsportliefhebbers kunnen dit weekend hun hart ophalen in Martiniplaza Groningen. Dé Noordelijke Hengelsportbeurs staat 31 maart en 1 april weer bol van hengels, dobbers, kunstaas, boten, fishfinders, tentjes, outdoorkleding, visvakanties, hengelsportmagazines en nog veel meer....
Lees meer ...


Leden Login

De eerste keer dat u inlogt, dient u dat twee keer achter elkaar te doen

Account aanmaken

Om in te loggen op deze website, dient u een account aan te maken.

U kunt het gratis account aanmaken op ons forum.

Wachtwoord vergeten

Uw nieuwe wachtwoord wordt per email naar u verzonden.

Letop! Thans buiten gebruik!

Visserslatijn Nederland

Weekendtip: Noordelijke Hengelsportbeurs Groningen

Hengelsportliefhebbers kunnen dit weekend hun hart ophalen in Martiniplaza Groningen. Dé Noordelijke Hengelsportbeurs staat 31 maart en 1 april weer bol van hengels, dobbers, kunstaas, boten, fishfinders, tentjes, outdoorkleding, visvakanties, hengelsportmagazines en nog veel meer.

Bezoekers kunnen met al hun vragen terecht bij de aanwezige experts. Het publiek van jong tot oud kan ook zelf aan de slag en demonstraties bijwonen die plaatsvinden in en rondom de enorme waterbak en op de werpbaan voor vliegvissers.

Noordelijke Hengelsportbeurs GroningenDe hengelsport floreert en steeds meer mensen, waaronder ook veel kinderen, vinden hun weg naar de waterkant om een hengeltje (of twee, of drie, of ….) uit te gooien. Ook het zeevissen is populair en er wordt niet alleen in eigen land gevist, maar vissers gaan ook steeds vaker op reis om de mooiste visgebieden te ontdekken. Op Dé Hengelsportbeurs kan alle informatie ingewonnen worden en tevens kunnen de mooiste hengelsportmaterialen en laatste innovaties bekeken en aangeschaft worden. Grote merken zoals onder meer Shimano, Berkley, JRC, Daiwa, Starcraft, Abu Garcia, Yamaha en Rive zijn aanwezig op de beurs.

Op de beursvloer mogen voer- en visboten natuurlijk niet ontbreken. De Nautische Unie komt met prachtige polyester visboten en Amerikaanse aluminium boten. PB Boten, die sloepen, consoleboten en cruisers in haar assortiment heeft, staat op de beurs en uiteraard is IJsselsport van de partij met Lund boten, buitenboordmotoren en accessoires.

Mensen kunnen, met een bezoek aan de beurs, nog kans maken op een jaarabonnement op Beet Sportvissersmagazine of een waardebon van € 250,-, te verzilveren bij 1 van de deelnemende bedrijven. De bon hiervoor kan gedownload worden op www.hengelsportbeurzen.nl/acties. De ingevulde bon kan op de beurs ingeleverd worden bij de organisatie.

De standhouders (groothandels, winkels, hengelsportverenigingen, reisbureaus) staan startklaar voor het hengelpubliek van Noord Nederland. Dé Noordelijke Hengelsportbeurs in Martiniplaza is zowel zaterdag als zondag geopend van 10 tot 17 uur.

Bron: Persbericht

Reacties zijn niet toegestaan

QR Code Business Card