Welkom bij Visserslatijn Nederland

Nu op Visserslatijn...

Utrechtse Hengelsport- en Botenbeurs 2013 groot succes
Van 22 t/m 25 maart 2012 konden hengelsporters hun hart ophalen in Ahoy Rotterdam. Het mooie lenteweer zorgde er voor dat veel hengelsporters besloten om hun collectie aan te vullen met boilies, hengels, molens, shadjes...
Lees meer ...


Leden Login

De eerste keer dat u inlogt, dient u dat twee keer achter elkaar te doen

Account aanmaken

Om in te loggen op deze website, dient u een account aan te maken.

U kunt het gratis account aanmaken op ons forum.

Wachtwoord vergeten

Uw nieuwe wachtwoord wordt per email naar u verzonden.

Letop! Thans buiten gebruik!

Visserslatijn Nederland

Minder bezoekers voor Visma in 2012

Van 22 t/m 25 maart 2012 konden hengelsporters hun hart ophalen in Ahoy Rotterdam. Het mooie lenteweer zorgde er voor dat veel hengelsporters besloten om hun collectie aan te vullen met boilies, hengels, molens, shadjes en dobbers om zo goed voorbereid aan het nieuwe hengelsportseizoen te beginnen. Daarnaast werden er ook boten verkocht en visreizen geboekt. Met een opkomst van 18.992 bezoekers trok de beurs iets minder bezoekers als in 2011.

Visma 2012Visma stond dit jaar bol van activiteiten, workshops, interactie en lezingen. Nieuw dit jaar was het programma in de visvijver waar forellen, steuren en karpers in zwommen en waar de hele dag door hengel- en kunstaasdemonstraties, vliegvisworkshops en forellendemonstraties werden gegeven door bekende visprofessionals. Daarnaast werden interesses van bezoekers en aanbod van exposanten gelinkt door middel van Perfect Catch, een initiatief van Visma waarbij twee dames op ludieke wijze de beurs overgingen om waardebonnen van exposanten uit te delen. Tevens konden bezoekers in het Pure Fishing Theater terecht voor mooie verhalen over ‘Vissen op de Ebro’ en voor informatieve lezingen, zoals de voorlichting van het Clusius College over de MBO-opleiding Sportvisserij.

Visma stond ook dit jaar weer in het teken van de ‘Hengelsporthoofdstad van het jaar’ verkiezing. Titelverdediger Hoogezand-Sappemeer heeft het stokje overgedragen aan de winnaar van 2012, de gemeente Rotterdam. Afgelopen vrijdag ontving wethouder Laan van Sport & Recreatie een vlag om op te hangen in het gemeentehuis uit handen van bestuursleden van HSV Groot-Rotterdam.

De twee meest bekende hengelsporters van Nederland en tevens presentatoren van VisTV, Ed Stoop en Marco Kraal, geven aan waarom Visma zo belangrijk is voor de hengelsport: “Visma is hét bewijs dat hengelsport leeft. De essentie van het vissen is plezier hebben en dat zien we onder andere terug in alle jonge mensen die gek zijn op vissen. Visma is gewoon hét grootste jaarlijkse ontmoetingspunt voor iedereen die een sportvishart heeft. Het ademt hier hengelsport”.

Ook Erika Bronkhorst, beursmanager van Visma, is positief over de beurs: “Door het mooie lenteweer hadden we vooral veel bezoekers die een bezoek aan de beurs verkozen boven een middag aan de waterkant. Dit zijn de bezoekers die echt geïnteresseerd zijn in nieuwe producten, informatie vergaren en die willen investeren in hun hobby/sport. Dit zorgt voor een goed gevoel bij de exposanten en voor een fantastische sfeer op de beurs. We hebben dit jaar extra aandacht besteed aan activiteiten op de beursvloer, zoals de visvijver, het Pure Fishing Theater, de castingbaan, de Ierse Pub en Perfect Catch. We zijn ontzettend tevreden over de 44e editie”.

De volgende editie vindt plaats in maart 2013 in Ahoy Rotterdam.

Videocompilatie:

 

Reacties zijn niet toegestaan

QR Code Business Card